FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chipciu a dat-o la întors în contrele cu gloriile Stelei: "E o tîmpenie, eu sînt un copil"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2015 19:17

Alexandru Chipciu a oferit aseară, după cîștigarea Cupei Ligii, o declarație provocatoare la adresa gloriilor Stelei, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint.

"Aș vrea ca oamenii pe care-i aveți în studio, mai ales cei de la Digi Sport, oameni de calitate, Ilie Dumitrescu, cel care știe foarte mult fotbal, Gabi Balint, să-mi spună ce înseamnă un sezon slab la mine", a spus aseară Chipciu.

"Șeptarul" campioanei a revenit azi asupra declarației și a declarat că spusele sale au fost interpretate greșit.

"A apărut o tîmpenie, că m-aș fi luat eu de fostele glorii, că i-aș răspunde eu lui Mister sau lui Gabi Balint. Nu mi-aș permite în viața mea, e o tîmpenie. Numai cînd auzi «foste glorii», nici nu poți să vorbești. Eu încă mă consider copil. E cea mai mare tîmpenie pe care puteam s-o aud!

N-am cum să reproșez eu ceva unor asemenea oameni. Eu nu mă refeream la Ilie Dumitrescu sau Gabi Balint, pentru că ei mereu au vorbit frumos despre noi. Întrebarea era în spiritul presei. Am zis că dacă e să mă analizeze cineva, să o facă oameni mari, care au însemnat ceva, care au jucat fotbal. Știam că or să vină și reușitele, pentru că am o viață privată ireproșabilă", a spus Chipciu la Digisport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (17)
irinaspi
irinaspi  •  22 Mai 2015, 11:05

Am vazut si prima declaratie a lui Chipciu si dialogul din studiou in care era si Balint...Sunt citiva de pe la GSP care nu au ce face...Era bine daca urmareau si ei emisiunea.Vochin le-a spus-o in fata...Putini ziaristi adevarati...

427278137453618
Walter Wicky  •  22 Mai 2015, 08:28

Vorbeste mult la microfon,arata f.f.putin pe teren,jucator de duzina, .daca se transfera afara revine sub forma de imprumut(vezi cazul unor colegi pe care din jena nu ii numesc)

valiza.epo
valiza.epo  •  21 Mai 2015, 22:25

Trebuie sa-l respectam pe Chipciu pentru sinceritate. Chiar are minte de copil de doi ani. Cel mult.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează