FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Chipciu i-a ironizat pe dinamoviști și e sigur de un lucru: "Gigi Becali ne iubește!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 00:23

Alexandru Chipciu a comentat victoria campioanei în fața lui Dinamo, scor 3-1, și i-a ironizat pe "cîini".

"E bine că am cîștigat azi. Nu vrem să ne plîngem de presiune. E bine că nu s-a întîmplat nimic rău. În orice derby echipele dau tot ce au mai bun. Într-un derby se echilibrează valorile. Cred că am făcut un joc foarte bun. Trebuie să batem tot pînă la final. Cred că fotbalul va învinge.

Și cu ASA, și cu Oțelul am controloat jocul. Arla s-a speriat puțin. Noi am vrut să jucăm pe teren. Ne-au spus dinamoviștii că nu vrem să intrăm pe teren, dar ei trăgeau de timp. Asta e.

Sper să se rezolve problema siglei la finalul campionatului. Gigi Becali ne iubește! Știu că nu vine la meciurile din deplasare", a spus Chipciu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
tazdevil
tazdevil  •  04 Mai 2015, 09:07

Tizule,te inteleg,insa.....asta i viata de suporter.....din pacate,astia si de la voi si de la noi(mai mult aia de la voi)isi cam bat joc grav de noi.....pana acum,eu in viata mea n am mai auzit de un antrenor de la Dinamo sau Steaua sa ramana pe banca dupa rezultate atat de dezastruoase!!!!!!!Meci penibil aseara insa important e ca v am batut.....:))))....macar cu atat sa ramanem....caci pentru mine Cupa Ligii si Cupa Romaniei,cum am spus tot timpul,sunt trofee pentru ***....deh,asta e,astia i avem,cu astia defilam din pacate...Ps:scriu dp mobil si se pare ca nu pot da reply,doar sa postez....:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  04 Mai 2015, 09:02
Postat de tazdevil pe 04 Mai 2015, 08:51

Tizule......cum a zis Stoican aseara...."pacat ca noi vorbim doar din gura......"!!!!!:)))))))

Cine s-a uitat la pacaliciul ala? Mie imi pare rau ca nu le-au dat vreo cinci, desi ma indoiesc ca au simtul ***. E clar, vina o au aia din conducere si mai ales stoicanul, din partea mea sa se spele pe cap cu el. Sincer, nu-mi mai arde, e prima data cind vad un Dinamo-Steaua cu mare degajare, fara sa-mi pese...de fapt nici nu a fost derby, nu mai e derby de mult...Dinamo nu mai e o echipa de mult.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tazdevil
tazdevil  •  04 Mai 2015, 08:51

Tizule......cum a zis Stoican aseara...."pacat ca noi vorbim doar din gura......"!!!!!:)))))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează