FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA PENTRU TITLU

Chivu avertizează: “Steaua mai poate pierde titlul”

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

Căpitanul "naţionalei" urmăreşte cu atenţie şi Liga I, deşi a declarat recent că nu se pune problema să mai joace în ţara din cauza deselor scandaluri.


" Steaua joacă foarte bine şi după seria de 9 victorii a detronat-o pe CFR. Nu sint sigur însă că va şi câştiga titlul", a mărturisit unor prieteni apropiaţi Cristi Chivu. Fundaşul lui Inter explică şi motivul îndoielilor sale: "Mai e derbyul cu Dinamo, în care Steaua poate pierde şi ceda şefia".

Chivu a jucat aseară bine la Inter tot meciul cu Lazio şi n-a mai acuzat dureri aşa mari la umărul luxat. A fost foarte agresiv, poate şi pentru a se răzbună după lovitura la tâmplă încasată tot cu Lazio, dar în campionat, după care n-a văzut bine trei zile.

Sursa: ifotbal.ro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
 •  17 Aprilie 2008, 19:17

Cristi, ai de grija sa nu pierdeti voi titlul. Vorba aia "Cine sapa groapa altuia cade singur in ea ". Javrele nu au cum sa ne bata ca sunt varza, nici nu mai stiu sa joace fotbal daca au stiut vreodata.

 •  17 Aprilie 2008, 17:35

CHIVULE DACA TACEAI FILOZOF RAMANEAI,DAR STII VORBA AIA CALUL MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTUL DE GRIJA ALTUIA.......STEAUA VA LUA TITLUL ASTA PT. CA ESTE CAMPIOANA INIMILOR NOASTRE.OTATA TARA TINE CU STEAUA PANA SI dinamovistii,crrapizii si cfr ii,si timisoara si prazarii tin cu STEAUA...SPER CA ROMA SA ITI IA TITLUL PT. CA ESTI PREA SIGUR DE TINE..ROMA JOACA MAI FRUMOS CA VOI...LE DORESC ROMEI S AIA SI CUPA ITALIEI SI CAMPIONATUL CA SA NU ITI MAI DAI CU PAREREA DE STEAUA.AI GRIJA CU ACCIDENTARILE

 •  17 Aprilie 2008, 17:31

BAI alex....STII DE CE NU I LUA PITI ANUL TRECUT PE dinamovisti LA NATIONALA?.......UITATE LA MECIUL dinamo-cfr scor 1-2 SI O SA TI DAI SEAMA..........ANUL TRECUT ATI FACUT BLATURI CAT NU ATI FACUT IN 3 ANI LA RAND CAND NU ATI LUAT TITLUL alex.........STEAUA A FOST ESTE SI VA FI MEREU SUPERIOARA VOUA cainilor...............STEAUA ONLY STEAUA...........24 ESTE PENTRU DUSMANII STELEI...........BY BASSA............alex RECUNOASTE CACI TOATA TARA STIE TREABA CU BLATURILE LUI dinamo din sezonulTRECUT

Vezi toate comentariile (21)
Comentează