FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Cinci meciuri fără spectatori?

Articol de - Publicat sambata, 12 iulie 2008 00:00

Deşi revenirea pe "Oblemenco" a fost amînată cu o lună faţă de termenul iniţial, 1 septembrie, Adrian Mititelu preferă ca juveţii să rămînă pe "Extensiv". Ştiinţa are terenul suspendat primele două etape, arena "Extensiv" n-a mai primit avizul pentru a găzdui fani în tribune, iar oltenii mai au programate alte trei partide acasă pînă la data la care se poate juca pe nou gazon. "Cred că le vom disputa şi pe acestea 3 cu porţile închise. Fanilor nemulţumiţi care latră de pe margine le transmit să admire fîntînile lui Solomon în timpul meciurilor", a spus patronul Ştiinţei.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  12 Iulie 2008, 22:09

cad o sa-si ceara scuze pt jicnirile aduse suporterilor at o sa mai merg la stadion, pana atunci nici nu ma mai intereseaza ce face si ce rezultate are. Mititel la minte esti mititelule

 •  12 Iulie 2008, 13:43

Veniti sa jucati la Buzau amicalul de miercuri apoi cind terenul vostru e suspendat jucati la noi. O sa fiti mai bine ca acasa primiti. o sa vedeti miercuri ce frumos o sa fie. hai Craiova,campioana unei mari iubiri.

 •  12 Iulie 2008, 11:15

Mititelu dovedeste inca o data ca nu are nici-o calitate manageriala.Modul arogant in care se adreseaza suportarilor(care vor fi sigur nemultumiti) e tipic si se va intoarce inapoi la el.Asta cind va cauta scuze pentru eventalele esecuri.Cea mai infocata galerie din tara,merita ceva respect.Sint curios cum o sa latre Mititelu singur pe stadon...cind o sa poata intra si el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează