FOTBAL  »  Superliga  »  MIRCEA SANDU E HOTĂRÎT

"Cine nu va aplica aceeaşi măsură disciplinară ca Deaconu, va fi exclus din arbitraj"

Articol de - Publicat miercuri, 26 martie 2008 00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, i-a avertizat astăzi pe arbitri, în cadrul unei şedinţe, desfăşurată la Casa Fotbalului, să nu tolereze sub nici o formă actele de huliganism pe stadioane. "Ca să facem educaţie, mergem la limita extremă şi cine nu va aplica aceeaşi măsură disciplinară ca Deaconu va fi exclus din arbitraj. Trebuie să facem asta cu orice risc. Nu sînt adeptul meciurilor decise la «masa verde», dar nici să se ajungă să fie cineva rănit", a spus Naşu'

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (142)
 •  26 Martie 2008, 21:32

lasati vrajeala si ducetiva o saptamana la mare sa va relaxati////w ww.thetis.ro Cazare in Mamaia la cele mai bune preturi!!

 •  26 Martie 2008, 20:10

corect..de acum incolo de cate ori se va arunca ceva in teren sa se opreasca meciul...si uite asa vom vedea doar cate 10-15 min dintr-un meci..apropos pt. televiziuni...bagati publicitate repede ca nu se stie cat tine un meci :))))) ... iar pt. firme ce o fac deja pe sponsorii...puneti-va sigla pe brikete ca vor fi la mare cautare si costa mai iaftin decat sa sponsorizezi o echipa prin inscriptionarea pe ekipament:))) AFARA CU MAFIOTII DIN FOTBALUL ROMANESC!!!!!

 •  26 Martie 2008, 19:40

@rapid, unirea, farul, sportul studentesc vezi ca peste 5 minute o sa-ti ciocane cineva la usa...

Vezi toate comentariile (142)
Comentează