FOTBAL  »  Superliga  »  CSKA 1948 - FCSB

Cine va transmite la TV CSKA 1948 Sofia - FCSB, din turul secund preliminar al Conference League

Prima manșă a disputei CSKA 1948 Sofia - FCSB, din turul secund preliminar al Conference League, va fi televizată pe Antena 1.
Prima manșă a disputei CSKA 1948 Sofia - FCSB, din turul secund preliminar al Conference League, va fi televizată pe Antena 1.

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 17:21 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 17:37

Prima manșă a disputei CSKA 1948 Sofia - FCSB, din turul secund preliminar al Conference League, va fi televizată pe Antena 1. Meciul este programat miercuri, 26 iulie, de la ora 20.30 și va putea fi urmărit liveTEXT și pe GSP.ro. 

FCSB își începe aventura europeană la Sofia, pe stadionul „Vasil Levski”, în data de 26 iulie. Meciul împotriva lui CSKA 1948 Sofia, vicecampioana Bulgariei, va fi televizat pe Antena 1. Manșa retur este programată joi, 3 august, de la ora 20:00, pe arena „Arcul de Triumf” din București. 

Vandalism la negocieri: Argăseală a fost atacat de suporterii Stelei!
GHENCEA
Vandalism la negocieri: Argăseală a fost atacat de suporterii Stelei!

Cine transmite la TV meciul CSKA Sofia - FCSB 

FCSB este una dintre cele trei reprezentante ale României în Conference League, împreună cu CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe. Pentru moment, doar meciul vicecampioanei a fost achiziționat de televiziuni, în speță Antena 1. 

FCSB este favorită la calificare în fața bulgarilor. Formația patronată de Gigi Becali are o cotă de 1,47 la calificare, în timp ce CSKA 1948 Sofia are cota 2,70.

FCSB va juca fără spectatori meciul de pe teren propriu cu ȚSKA 1948

Oricum va fi, FCSB va juca fără spectatori partida de pe teren propriu cu ȚSKA 1948din cauza comportamentului rasist al spectatorilor de la meciul cu West Ham, scor 0-3, din grupele Conference League, duel disputat pe 3 noiembrie 2022. Roș-albaștrii au și fost amendați de UEFA la acel moment cu 25.000 de euro.

UEFA a considerat-o pe FCSB recidivistă. Vicecampioana României fusese sancționată și după meciul cu Dunajska Streda, din preliminariile Conference League. Atunci, de vină a fost un steag de brigadă observat pe stadion.

VIDEO. Ce spune Gigi Becali despre demersul de a înregistra „FCSB” Steaua în Europa

Citește și alte știri despre FCSB:

Motivul pentru care CSA Steaua cere garanții atât de mari: detaliu neștiut la gazonul din Ghencea!

Talpan a izbucnit la negocieri: „Domnule comandant, de ce stați la masă cu ei? Nu e posibil să acceptați FCSB pe stadionul Steaua” » Reacția lui Argăseală

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Ioana1976
Ioana1976  •  18 Iulie 2023, 21:33

Superrrrr. Iarăși fără sonor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează