FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ciprian Marica, laude pentru fanii FCSB și anunț despre marele derby de luni » De ce îl bucură remiza de pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat marti, 25 aprilie 2017 11:43

Ciprian Marica se bucură de remiza dintre FCSB și Viitorul, scor 1-1. Fostul atacant al roș-albaștrilor abia așteaptă marele derby cu Dinamo care e luni, de la 20:30, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Sincer cred că Steaua a jucat mai bine, chiar a avut meciul în mână. Putea să marcheze. A avut două șanse mari. Dacă era 3-0 nu cred că se supăra nimeni. De asta fotbalul e frumos, spectaculos. Pentru că se întâmplă astfel de lucruri în meciuri.

Totodată, mă bucur că va rămâne această tensiune până la finalul play-out-ului și play-off-ului și sper că cea mai bună echipă să câștige.

Acum Dinamo - FCSB are o miză mult mai mare. Ambele echipe au loturi valoroase și se poate întâmpla orice într-un derby în care jucătorii își vor dori, se vor dărui mai mult. Valoarea contează mai puțin într-un derby", a mai zis Marica la TV Dolce Sport. 

...despre suporteri: "Mă bucur că vine lume din ce în ce mai multă la stadion, mă bucur să văd că se formează o nouă galerie a Stelei. Totul pare pozitiv și ne bucurăm de prezența oamenilor la stadion", a zis Marica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
its1134
its1134  •  25 Aprilie 2017, 16:54
Postat de cainelup pe 25 Aprilie 2017, 16:28

Marica asta cam trage *** uita la la Dinamo s-a lansat, iar la fcsb s-a ratat. Pai e frumos, ba, din partea ta ?!

Te roade, te mănâncă din interior. =))

352061698522614
Mihai Tudose  •  25 Aprilie 2017, 16:42

Cei ce vin acum la meciuri sunt adevărati suporteri , nu acea adunatura care cand nu s-au mai plimbat cu avionul pe banii lui Becali au fugit ca lasi.Personal nu le simt lipsa .

cainelup
cainelup  •  25 Aprilie 2017, 16:28

Marica asta cam trage *** uita la la Dinamo s-a lansat, iar la fcsb s-a ratat. Pai e frumos, ba, din partea ta ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează