FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Circ cu arbitrii

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Partida de ieri a fost oprită preţ de zece minute, după ce roş-albii au vrut să scoată echipa de pe teren

Jucătorii lui Litex Loveci au tratat partida de ieri mult prea serios pentru un amical. Bulgarii i-au luat tare pe elevii lui Ţălnar încă din startul partidei, intrînd de multe ori la limita regulamentului. Prima dată, în minutul 3 unul dintre fundaşii lui Litex l-a bruscat pe Bratu, apoi, două minute mai tîrziu, Torje a fost luat pe sus de un alt bulgar, apoi a primit un cot în figură. Bogdan Lobonţ a sărit ca ars şi l-a apostrofat pe arbitru, însă acesta nu a arătat decît un "galben".

În schimb, în minutul 26 i-a arătat cel de-al doilea avertisment lui Adrian Cristea, după un clinci cu un adversar. Staff-ul tehnic a luat foc şi a scos echipa de pe teren, reproşîndu-i arbitrului că a acordat prea uşor cel de-al doilea "galben". La scurt timp, dinamoviştii s-au arătat totuşi dispuşi să reia meciul. Dar "centralul" s-a supărat şi a plecat spre vestiare, alături de cei doi asistenţi! Preparatorul fizic, Marco Oneto, a fost cel care l-a împăcat pe arbitru, partida reîncepînd cu zece minute întîrziere, locul lui Cristea fiind luat de Vranjkovici.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  11 Februarie 2008, 02:43

Dinamo sa-si puna cenuse in cap, sa recunoasca furaciunile din trecut(principal inainte de Revolutie-chiar daca celelalte echipe nu o vor face!) si sa treaca la adevarata meserie,sa vorbeasca deloc, sa arate fotbal cum a aratat cu Everton, sau ca 89-90, ceea ce e mai greu.... e parerea unui ''neutru'' succes!

 •  11 Februarie 2008, 01:58

Ce onoare pe mine sa am primul comentariu! Ce sa zic, nu avem sanse la titlu dar sper sa facem cat mai multe puncte in retur. Terminam pe locul 3 (CFR, Steaua, Dinamo, Rapid s.a.m.d.)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează