FOTBAL  »  Superliga  »  DORIN GOGA SCHIMBĂ UNIVERSITATEA CU POLITEHNICA

Clasă nouă

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iunie 2008 00:00

Poli s-a înţeles cu “U” Cluj pentru cedarea atacantului de 24 de ani pentru 1,2 milioane de euro şi 20% dintr-un eventual transfer.

Dorin Goga (24 de ani) va juca la Timişoara pentru următoarele trei sezoane, mărind numărul ata­can­ţilor din lotul bănăţenilor la nouă.

Şefii Universităţii au cedat in­sis­tenţelor lui Marian Iancu şi au ac­cep­tat ieri oferta de 1,2 milioane de euro plus 20 la sută dintr-un even­tual tran­s­­­fer. Jucătorul are pro­mis un con­tract cu bonusuri în jur de 200.000 de euro pe sezon. “Goga a fost mereu în vizorul nos­tru. Nu vă pot spune dacă sîntem aproape sau de­parte de transferul lui”, a de­clarat mis­­te­rios Iancu. Atacantul a ajuns însă ieri la amiază la Timişoara şi s-a în­ţeles cu oficialii bănăţeni pentru un anga­ja­ment pe trei se­zoa­ne, insta­lîndu-se apoi în canto­na­men­tul lui Poli.

Timişoara a fost prima echipă care şi-a manifestat intenţia de a-l achi­­­ziţiona pe căpitanul Uni­ver­si­tăţii Cluj, Dorin Goga. În iarnă, Ma­rian Iancu, a oferit clujenilor 1 milion de euro în schimbul ata­can­tului, dar a fost refuzat. Patronul bănăţenilor a plusat cu 500.000 de euro, la fi­na­lul sezonului trecut, dar oferta i-a fost din nou respinsă, pe motiv că pla­ta urma să se facă eşalonat, în trei tranşe. “Dacă-l voi avea sem­­nat pe Goga, la o com­pa­raţie pe altă scară, vă pot spune că l-am luat pe noul Mutu al Ro­mâ­niei. Rămîne ca el să-şi do­reas­­că să ajungă la acelaşi nivel la Timi­şoa­ra”, a conchis Iancu.

70.000 euro cîştiga Goga pe sezon la echipa clujeană.

200.000 euro va încasa Goga pentru fiecare sezon la Timişoara.

Iancu la audieri

Marian Iancu a fost audiat ieri, în calitate de martor, în dosarul în care Gino Iorgulescu şi Cosmin Olăroiu sînt urmăriţi penal de procurorii DIICOT, în dosarul privind transferul unor jucători de la FC Naţional la Poli Timişoara. “Noi şi ANAF-ul am facut plîngere împo­tri­va clubului FC Naţional. Eu am fost audiat ca parte vătămată, trebuia să declar prejudiciul, care nu este unul mic, fiind vorba de cîteva zeci de miliarde. Noi vrem să primim do­cumentele de la FC Naţional, să ne deducem TVA-ul, să putem achita datoriile fostei societăţi, FCU”, a explicat preşedintele Politehnicii Timişoara.

Surpriză la remaniere

Dusan Uhrin va stabili astăzi lotul care va face deplasarea în Austria, pen­tru stagiul de pregătire de la Ka­prun, după amicalul contra echi­pei di­vi­zionare secunde, FC Drobeta, pro­gra­­mat la ora 19.00, pe “Dan Păl­ti­ni­şa­nu”. Iancu a mărturisit că a dis­cu­tat deja cu tehnicianul ceh despre ju­că­torii care vor alcătui lista pentru Ka­prun, dar lotul nu a fost încă de­fi­ni­tivat. “Este timp, chiar şi vineri ne pu­tem decide cine pleacă şi cine nu. Pro­babil că va fi şi o surpriză, o să ve­dem”, a spus boss-ul viola.

Vrsici: “Vreau revanşa”

Slovenul Dare Vrsici e hotărît ca, în sezonul viitor, să şteargă impresia ultimei ediţii de campionat, cînd a fost accidentat. “Trebuie să-mi iau o revanşă faţă de mine însumi, să-mi demonstrez că am valoare de primul 11 la Poli. Vreau să arăt tuturor ce pot. E concurenţă mare în lot, dar asta nu face decît să mă motiveze”, a declarat mijlocaşul, convins că lotul actual e mai valoros decît cel din sezonul precedent: “Cred că e mai bun, doar transferurile s-au făcut pentru a ne întări, nu pentru a ne slăbi”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  26 Iunie 2008, 13:56

@ cfr cluj , imi vine greu sa cred ca esti cfr-ist , dar daca esti , probabil ca ai o varsta peste 30 de ani si esti foarte "calculat" , imi place cum judeci lucrurile , si as sta bucuros cu un cfr-ist ca tine la un pahar de vorba , numai "U"

 •  26 Iunie 2008, 10:39

bravo iancu imi zice si mie cineva pe ce data e meciu amical pls plsss

 •  26 Iunie 2008, 10:38

bravo iancu

Vezi toate comentariile (5)
Comentează