FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Un oficial de la UTA Arad, încrezător că un fotbalist al „Bătrânei Doamne” poate bate recordul de transfer al lui David Miculescu: „De ce să nu fie mai scump? Are niște calități senzaționale la vârsta lui”

Claudiu Drăgan (în stânga imaginii)
Foto: facebook
Claudiu Drăgan (în stânga imaginii) Foto: facebook

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 11:37 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 12:47

Claudiu Drăgan (44 de ani), directorul de competiții al celor de la UTA Arad, a dezvăluit, în direct la GSP Live, că pe adresa clubului au venit mai mult oferte atât din țară, cât și din străinătate, pentru Rareș Pop (17 ani), mijlocașul de bandă al „Bătrânei Doamne”. 

Oficialul „textiliștilor” a spus că Rareș Pop ar putea pleca de la UTA Arad pentru o sumă mai mare decât cea achitată de FCSB, vara trecută, pentru David Miculescu, dar că fotbalistul își dorește să rămână în continuare la UTA, pentru a termina liceul. 

VIDEO. Claudiu Drăgan, despre interesul rivalelor pentru de Rareș Pop: „De ce să nu fie mai scump ca Miculescu? Are niște calități senzaționale la vârsta lui”

„Pentru Rareș e normal să fie interes, și din țară, și din străinătate. E un jucător cu calitate, tânăr, la 17 ani, care joacă meci de meci în Liga 1, care înscrie, care decide meciuri. E firesc să fie interes. Nu pot să spun mai multe acum. 

De ce să nu bată recordul lui Miculescu? Realizările lui Rareș, la vârsta lui, sunt incredibile. El face diferența și la națională, când merge, și la noi, în Liga 1, și vorbim totuși de un copil. Discuții v-am spus că sunt, vom vedea în vară ce se întâmplă. 

Un oficial de la UTA Arad, încrezător că un fotbalist al „Bătrânei Doamne” poate bate recordul de transfer al lui David Miculescu: „De ce să nu fie mai scump? Are niște calități senzaționale la vârsta lui”
Rareș Pop. Foto: Imago

Nu știm nici dacă vrea el să plece. El a și spus că vrea să termine liceul la Arad. E clasa a 11-a, noi ne-am bucura să mai stea un sezon la noi, să-l ținem cât mai mult, pentru că e un băiat fantastic, un copil cu suflet, care dă totul în fiecare meci și e incredibil. 

Dorința lui foarte mare e să termine școala la Arad. Nu pot să-l influențezi cu nimic și mie mi se pare normal acest lucru”, a declarat Claudiu Drăgan la GSP Live. 

Rareș Pop, aproape de CS Universitatea Craiova 

CS Universitatea Craiova, clubul patronat de Mihai Rotaru, se află în discuții avansate cu UTA Arad, pentru transferul lui Rareș Pop pe „Ion Oblemenco” în această vară, mutare anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. 

Craiova caută să-și asigure soluții U21 pentru campionatul următor, în care nu vor mai fi eligibili Markovici, Screciu și Câmpanu. Fotbaliștii considerați U21 vor fi doar aceia născuți după 1 ianuarie 2002. Lui Eugen Neagoe îi rămâne, din lotul actual, doar Baiaram ca soluție bună, dacă nu cumva el va fi vândut în vara acestui an.

Poate fi mijlocaș dreapta sau mijlocaș ofensiv în centrul terenului. A evoluat în 27 de partide din sezonul acesta și a marcat 4 goluri. Este cotat la 300.000 de euro pe Transfermarkt.com. 

Citește și: 

„Mă deranjează că se comandă totul acolo” » Ce spune Gigi Becali despre sancțiunea primită la Comisie și despre întâlnirea cu Răzvan Burleanu

Mititelu insistă pentru Măldărășanu și vrea să bată oferta făcută de Hermannstadt

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
Hcm27
Hcm27  •  05 Mai 2023, 14:40
Postat de legio.sud pe 05 Mai 2023, 13:54

Corect ! Ce record ?! Dacă cineva este fraier ( în speță GG ) este o greșeală să se creadă că este un reper suma achitată pe Miculescu . UTA dacă vrea să facâ o afacere să trateze cu Rotaru corect și cu procente sau să-l vândâ afară , dar pt dezvoltarea copilului cel mai bine este Craiova (3-4 ani ) .

Am terminat cu un prost și încep cu altul?Cred ca mai am pana la 30000, asa ca...!La FCU Craiova, adică la "original" te referi, nu?Ca dacă vine la clona, o pățește "pa lui Rogulici", după un an.

legio.sud
legio.sud  •  05 Mai 2023, 13:54
Postat de .iosif. pe 05 Mai 2023, 13:05

Banii aruncați pe Miculescu reprezintă de fapt recordul prostiei lui Gigi

Corect ! Ce record ?! Dacă cineva este fraier ( în speță GG ) este o greșeală să se creadă că este un reper suma achitată pe Miculescu . UTA dacă vrea să facâ o afacere să trateze cu Rotaru corect și cu procente sau să-l vândâ afară , dar pt dezvoltarea copilului cel mai bine este Craiova (3-4 ani ) .

legio.sud
legio.sud  •  05 Mai 2023, 13:50
Postat de Hcm27 pe 05 Mai 2023, 13:03

Pai nu-l mai ia Craiolguta?Ca asa scriați zilele trecut.N-au ăștia bani sa-l cumpere!

Hai mă prostule … argumentez de ce te fac PROST . Unde ai văzut tu în România club de fotbal cu numele ăsta ?!! Aa că ești un frustrat , da , te înțeleg …

Vezi toate comentariile (7)
Comentează