FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Claudiu Keșeru a numit cel mai frumos meci în tricoul lui FCSB: „Îi ziceam maseurului să facă poză la tabelă” + Ce zice de celebra declarație dată de un rival la final

Claudiu Keșeru. 
Foto: Arhivă GSP
Claudiu Keșeru. Foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 14:55 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 15:21

Retras recent din activitate, Claudiu Keșeru (36 de ani), fostul atacant de la FCSB, a spus că cel mai frumos meci în tricoul roș-albaștrilor a fost cel contra Pandurilor, scor 6-0, când acesta a înscris toate golurile partidei. 

Pe 15 august 2014, FCSB primea în Ghencea vizita celor de la Pandurii Târgu-Jiu, în runda cu numărul 4 din Liga 1. Trupa pregătită la acea vreme de Constantin Gâlcă se impunea categoric, scor 6-0, toate reușitele fiind semnate de Claudiu Keșeru. 

Valeriu Iftime face un anunț major! Ce se va întâmpla cu FC Botoșani, dacă retrogradează în Liga 2: „Sută la sută!”
FC BOTOȘANI
Valeriu Iftime face un anunț major! Ce se va întâmpla cu FC Botoșani, dacă retrogradează în Liga 2: „Sută la sută!”

Fostul vârf al naționalei a spus că acesta a fost cel mai frumos meci din cariera lui la FCSB. Orădeanul a păstrat două mingi după acea partidă. 

Claudiu Keșeru spune că FCSB - Pandurii a fost cel mai frumos meci pe care l-a jucat la roș-albaștri: „Îi ziceam maseurului să facă poză la tabelă”

„Probabil că acum voi realiza adevărata amploare a performanței, chiar dacă în momentul respectiv citisem că și Gâlcă a înscris cinci goluri, și Gică Hagi.

Înscrisesem trei goluri până la pauză și chiar îi ziceam maseurului să facă poză la tabelă, că mi-a plăcut cum arăta. Am și poză de la final... Am păstrat și două mingi la meciul ăla”, a precizat Claudiu Keșeru, potrivit sport.ro. 

Claudiu Keșeru, despre celebra declarație a lui Dan Nistor: „A zis-o sub influența emoțiilor”

Claudiu Keșeru a vorbit și despre celebra declarație dată de Dan Nistor, pe atunci jucătorul oltenilor, la finalul meciului. 

„Mă simt extraordinar, sunt cel mai fericit. Ce vină are antrenorul că noi nu dăm gol? Ne-au bătut 6-0, nu avem ce să mai spunem. Au marcat mai mult. Nu e un scor meritat, dar nu avem ce să facem. Ăsta e scorul de pe tabelă. În afară cele şase goluri, Steaua n-a mai avut nici o ocazie”, preciza atunci Nistor. 

„Chiar mai avusesem încă două ocazii să marchez. E clar că a zis-o sub influența emoțiilor, a frustrării. Să pierzi meciul cu 6-0...”, a afirmat Keșeru. 

Claudiu Keșeru a numit cel mai frumos meci în tricoul lui FCSB: „Îi ziceam maseurului să facă poză la tabelă” + Ce zice de celebra declarație dată de un rival la final
Caseta meciului FCSB - Pandurii 6-0

VIDEO. Cum a fost luat Keșeru peste picior la UTA: ”Vii cu Iphone 10 cu ecranul spart? Nu arunc banii pe telefoane, nu-s obsedat de branduri”

Citește și: 

Petrolul anunță cum va comercializa biletele pentru derby-ul cu FCSB: „Nu există posibilitatea de a fi procurate individual”

Dorin Rotariu, primul interviu în roșu și albastru: „Am venit să fiu campion, vreau să revin la națională!” + mesajul transmis suporterilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează