FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV / VIDEO „Lunetistul” Claudiu Niculescu l-a urmărit pe Florinel Coman și vine cu un sfat: „Face asta în 90% dintre cazuri”

Florinel Coman // foto: Imago Images
Florinel Coman // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 06 decembrie 2023 13:00 / Actualizat miercuri, 06 decembrie 2023 13:15

Claudiu Niculescu (47 de ani), fost atacant cu 156 de goluri în Liga 1, majoritatea la Dinamo, l-a lăudat pe Florinel Coman, autorul mai multor reușite din lovitură liberă în perioada recentă, și îl sfătuiește pe șeptarul de la FCSB să varieze execuțiile.

De-a lungul carierei, Claudiu Niculescu și-a construit imaginea de specialist al loviturilor libere. „Clau-gol” a înscris de zeci de ori din astfel de execuții, la care strălucește în această perioadă un jucător al marii rivale a lui Dinamo, FCSB.

Bornă istorică: peste 1 milion de oameni la meciurile din acest sezon! GSP are media pe echipe în cea mai bună stagiune din ultimii 20 de ani
SPECTATORI
Bornă istorică: peste 1 milion de oameni la meciurile din acest sezon! GSP are media pe echipe în cea mai bună stagiune din ultimii 20 de ani

Este vorba despre Florinel Coman, șeptarul care a înscris ultimele din lovitură liberă ultimele lui două goluri.

Invitat la GSP Live, Claudiu Niculescu a venit cu un sfat pentru Florinel, astfel încât acesta să-și îmbunătățească randamentul din faze statice.

VIDEO. Claudiu Niculescu: „Un sfat pentru Florinel Coman, să alterneze felul în care execută”

„A marcat un gol excepțional cu Dinamo. El lovește undeva sub jumătatea mingii, de jos în sus, să-i dea efect înainte. Este o execuție grea, te naști cu biomecanica asta. Sigur, poate fi îmbunătățită puțin, dar cu ea te naști.

Tatăl meu lovea foarte bine mingea, știu din spusele oamenilor. De la el am moștenit eu asta. Dacă ar ține doar de exercițiu, toți jucătorii de pe planetă ar fi excelenți la lovituri libere.

Florinel execută foarte bine. Singura diferență între execuțiile noastre este că în 90% dintre cazuri el încearcă să execute peste zid. Este posibil ca la un moment dat portarul să te citească, trebuie să alternezi tot timpul.

I-aș da un sfat lui Florinel, și nu numai, dar în special lui. Îmi e drag de el, este fotbalist foarte bun și a spus că mă urmărea, că încerca să-mi copieze execuțiile. Îi spun să alterneze. Dacă vrea vreodată, ne întâlnim pentru sfaturi”, a precizat Niculescu la GSP Live.

„Florinel încerca să-l copieze pe Claudiu Niculescu”

În urmă cu 5 ani, Nicușor Baldovin, primul antrenor din cariera lui Florinel Coman, dezvăluia pentru sport.ro că actualul șeptar de la FCSB își inspira execuțiile din reușitele lui Claudiu Niculescu:

„Când ești mic, îți place echipa la modă. Dinamo era în vogă, abia câștigase campionatul în 2007, avea echipă bună. Florinel încerca să copieze modul în care executa Claudiu Niculescu loviturile libere”.

Citește și: 

Claudiu Niculescu dă din casă: „Să vă zic ce a pățit un coleg în cazino”
GSP LIVE
Claudiu Niculescu dă din casă: „Să vă zic ce a pățit un coleg în cazino”
Gigi Becali îi răspunde dur lui Ioan Varga: „Să înceteze cu presiunile astea! Florinel Coman nu e Messi”
CFR CLUJ - FCSB
Gigi Becali îi răspunde dur lui Ioan Varga: „Să înceteze cu presiunile astea! Florinel Coman nu e Messi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  07 Decembrie 2023, 04:02
Postat de bunicu pe 06 Decembrie 2023, 15:14

Fotbalul e frumos și spectaculos când se dau goluri din acțiune ,loviturile libere sunt un fel de pomană date de unii arbitrii care nu observă cum simulează Coman,Olaru și Campangno și așa mai dau și ei câte un gol din lovitură liberă din preajma careului sau 11 m ,fotbalul e frumos când se dau mai multe goluri și nu se câștigă cu 1-0 din pomană uneori.

hai sa mergem la o joaca de fotbal.. sa iti dau eu peste picioare.. si apoi sa scriu ca simulezi!

polistul68
polistul68  •  06 Decembrie 2023, 23:22
Postat de Jamm pe 06 Decembrie 2023, 15:16

Si de ce te oftici? Ce face Coman, e treaba lui.. Dar tu, tot un muritor de foame ramai...

Aici e vorba despre mult laudatul M'bape, nu despre noi, muritorii de rand, care comentam...dar ai simtit si tu nevoia sa spui ceva...si cum.doar atata poti, atat ai scris.

parpalache
parpalache  •  06 Decembrie 2023, 16:15

„Carnea”lor bre!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează