FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - U CRAIOVA 0-1

Claudiu Niculescu, plin de nervi după penalty-ul anulat: "Băieții voiau să dărâme vestiarele, n-am întâlnit în viața mea așa ceva" + ce i-a zis Bîrsan

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 februarie 2018 22:44

Claudiu Niculescu, antrenorul lui FC Voluntari, a fost foarte nervos la finalul meciului pierdut pe teren propriu cu CSU Craiova, scor 0-1, după ce echipa sa a primit un penalty, dar un minut mai târziu a fost anulat de arbitrul partidei. Vezi aici DETALII!

"Încerc să fiu cât se poate de calm. Am văzut reluările, din punctul meu de vedere a fost penalty clar. Lamentările noastre sunt de prisos. Îi felicit pentru victorie. Încerc să vă explic ce mi-a zis mie centralul când a venit la margine să-mi explice.

«Din punctul meu de vedere a fost penalty clar, dar la semnalizarea asistentului am anulat decizia», v-am reprodus cuvânt cu cuvânt ce mi-a zis Bîrsan. E rea intenție! Sunt momente când asistenții îl ajută, dar haideți să fim serioși! Asistentul era la 70 de metri de fază. Sunt decizii pe care nu le înțeleg. Foarte rar dau vina pe arbitraj. Nu știu cum să caracterizez această decizie pe final de joc. Am rămas șocat când am auzit explicația lui.

Încerc să-i calmez și pe băieți pentru că voiau să dărâme pe aici vestiarele. Nu înțeleg de ce am fost eliminat. Nu am jignit pe nimeni, doar am intrat pe teren și am protestat la o fază la mijlocul terenului. Ok, am depășit spațiu tehnic, dar uitați-vă și la banca lor. Nu-mi aduc aminte să fi trăit asemenea momente. E viciere de rezultat", a declarat Niculescu la Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (66)
haideusicfr
haideusicfr  •  17 Februarie 2018, 20:51
Postat de sakamoto pe 17 Februarie 2018, 14:25

Brsanul este un arbitru de mare viitor. SI in meciul FCBS-CFR Cluj a lovit decisiv. Este omul sistemului. Va face cariera in fotbalul romanesc si va aduna o groaza de bani. Omul potrivit, la locul si la timpul potrivit.

Corect!

marian0904
marian0904  •  17 Februarie 2018, 18:13

Ceea ce conteaza e ca decizia finala a arbitrului a fost cea corecta! Nu a fost situatie de penalty. Benzar a simulat. Niculescu a facut degeaba circ in loc sa-si vada de treaba lui. Va plati pentru asta! In plus, a aratat ca e golan, desi isi facuse imagine de gentleman. Pacat!

lionforever
lionforever  •  17 Februarie 2018, 14:36
Postat de dansy pe 17 Februarie 2018, 14:10

Dar offside poate vedea de la 70 de metri fraiere???

Omule esti prost mai citeste încă o dată comentariul meu .

Vezi toate comentariile (66)
Comentează