FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-3

Claudiu Niculescu supărat pe propriii jucători: "Am făcut 3 cadouri" + Fotbalistul-surpriză care va evolua cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 23:01

Claudiu Niculescu s-a arătat extrem de nemulțumit de jucătorii săi după înfrângerea de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-3.

"Cuvinte nu prea am în acest moment. CFR ne-a depășit la toate capitolele. Eu sunt foarte supărat pentru că băieții n-au respectat absolut deloc ce am pregătit la antrenamente. Știam că vom întâlni un adversar care profită de toate erorile noastre. Am făcut 3 cadouri.

Le-am zis să nu pierdem mingea în treimea proprie și chiar asta am făcut și am luat gol. Diferența a fost făcută de greșelile noastre. Să vedem ce putem schimba până la meciul cu Dinamo. Trebuie să vedem care e situația jucătorilor accidentați, suspendați. Trebuie să facem o analiză serioasă, nu mi-a plăcut deloc ce am văzut în această seară", a declarat Niculescu la Look TV.

...despre Sânmărtean: "Lui i-a venit ieri cartea verde. Săptămâna viitoare cu siguranță va fi în lot, poate va și juca, nu știu încă. Trebuie să fie 100%". 

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează