FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Claudiu se apropie » Arabii n-au plătit nici acum banii pentru transferul lui Keșeru

La Al Garafa, Keșeru a marcat 9 goluri în 9 meciuri. În tur, la Steaua, marcase în Liga 1 de 12 ori în 17 jocuri
La Al Garafa, Keșeru a marcat 9 goluri în 9 meciuri. În tur, la Steaua, marcase în Liga 1 de 12 ori în 17 jocuri

Articol de , - Publicat duminica, 21 iunie 2015 00:00

Al Garafa și-a luat un alt atacant, Alain Kaluyituka, golgeterul de la Al Ahli Dubai, iar șansele lui Keșeru de a ajunge înapoi în Ghencea au crescut.

Gigi Becali e aproape să rezolve problema atacantului de careu. Claudiu Keșeru e din ce în ce mai aproape de Steaua, după ce clubul său, Al Garafa, a transferat un alt vîrf. Formația din Qatar a pus mîna pe Alain Kaluyituka, un atacant congolez care sezonul trecut a marcat 25 de goluri în 26 de partide!

O dată cu venirea acestuia, qatarienii au ajuns la 4 fotbaliști din afara Asiei în lot, motiv pentru care sînt nevoiți să renunțe la unul dintre ei. Altfel, ar fi nevoiți ca la fiecare joc să lase pe unul dintre ei în afara lotului. Cum Kaluyituka evoluează pe același post cu Keșeru, românul pare a fi cel ce va fi "sacrificat".

Claudiu are ușa deschisă la Steaua și deja și-a dat acordul către Becali, spunîndu-i că-și dorește să se întoarcă în Ghencea. Finanțatorul roș-albaștrilor vrea să-l aducă sub formă de împrumut, dar arabii nu sînt de acord.

Aceștia nu au plătit încă suma de transfer pentru care au bătut palma cu Steaua, și anume 2,3 milioane de euro, și nici nu mai vor să o mai achite. Ei sînt dispuși să-l cedeze înapoi definitiv și să mai plătească doar 500.000 de euro pentru cele 5 luni cît a stat vîrful de 28 de ani la Al Garafa.

Gigi nu e de acord și le-a propus arabilor să-l împrumute un sezon înapoi în Liga 1, urmînd ca Steaua să renunțe ea la 500.000 de euro din suma inițială. Mai exact, Claudiu să joace un an în roș-albastru și clubul din Qatar să achite 1,8 milioane de euro în loc de 2,3 milioane. Negocierile sînt în derulare.

1.000.000 €e salariul lui Keșeru la Al Garafa. Dacă va veni împrumut, Steaua e dispusă să suporte doar 30 la sută din sumă

Alte știri despre Steaua:

Au renunțat la Toto

O dovadă în plus că Keșeru e principala țintă a Stelei în acest moment e reprezentată de faptul că președintele Valeriu Argăseală a anunțat că Toto Tamuz nu mai e pe lista Stelei: "El vrea să vină la noi, dar transferul nu mai este de actualitate!".

Oficialul stelist nu a negat interesul pentru Claudiu: "Sîntem interesați să-l readucem pentru că s-a acomodat bine la Steaua și a avut evoluții foarte bune. Cu siguranță ne-ar ajuta mult. Totuși, să vedem cum îl putem lua. Deocamdată așteptăm, să vedem ce planuri au cei din Qatar cu el".

Tudorie, blocat de procent

Deși se înțeleseseră cu cei de la Oțelul, dar și cu Alexandru Tudorie, acesta nu a mai semnat ieri cu Steaua și nu se știe dacă va mai ajunge în Ghencea. Becali s-a răzgîndit și nu vrea să mai accepte procentul de 25 la sută dintr-un viitor transfer. Oferta sa e acum de 250.000 de euro, cu 50.000 de euro mai mare, dar gălățenii nu vor deocamdată să renunțe la procentul respectiv.

Îl vor iar pe Rusescu

Roș-albaștrii sînt dispuși să-l păstreze și în sezonul viitor pe Raul Rusescu. Atacantul care va împlini luna viitoare 27 de ani se află sub contract cu FC Sevilia, iar steliștii le-au transmis spaniolilor că-l vor împrumut și în sezonul viitor, în aceleași condiții ca și pînă acum.

Mai exact, Steaua să-i suporte jumătate din salariul de 450.000 de euro pe an. Totuși, andaluzii nu sînt de acord și caută o formație căreia să i-l cedeze definitiv. Prețul fixat de cei de la Sevilla pentru Raul este de 1,8 milioane de euro.

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  21 Iunie 2015, 20:06
Postat de ruso_turisto_oblico_morale pe 21 Iunie 2015, 11:58

ratangiul se intoarce, hehe...

RATAT ESTI TU MA,PARLIT CE ESTI,KESERU E FORTA FORTELOR,CEL MAI BUN ATACANT AL TARII DIN ULTIMII ANI

blochin
blochin  •  21 Iunie 2015, 12:52

Cu arabii nu se fac afaceri, mereu cauta sa dea tepe. De la muncitorii neplatiti, la fotbalisti, antrenori etc. Poate ne invatam minte si trecem la zone mai serioase.

ruso_turisto_oblico_morale
ruso_turisto_oblico_morale  •  21 Iunie 2015, 11:58

ratangiul se intoarce, hehe...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează