FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Clauze anti-Steaua » Ce i-a cerut Edi Iordănescu lui Rotaru pentru a semna cu CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2016 14:41

CSU Craiova caută antrenor pentru sezonul viitor, cel în care va putea, în partea a doua a campionatului, să joace pe noul stadion din oraş, ce va fi inaugurat în luna octombrie.

Primul nume pe lista oltenilor e cel al lui Edward Iordănescu, cu care s-au şi început discuţiile. Săptămâna trecută, patronul Craiovei, Mihai Rotaru, a avut o întâlnire cu fiul selecţionerului, liber de contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Pandurii.

Discuţiile vor continua în aceste zile, însă tehnicianul a pus câteva condiţii pentru a prelua echipa. În primul rând, să nu fie cedaţi jucători din actualul lot. Chiar Gigi Becali e interesat de 2-3 jucători, Ivan, Bancu şi Vătăjelu, însă Iordănescu jr. a solicitat în mod expres: "Niciun fotbalist să nu fie cedat la Steaua sau la o altă potențială contracandidată la primele locuri! Aş fi de acord cu o singură plecare, cea a lui Ivan în străinătate, dacă şi clubul ar obţine o sumă bună".

În plus, Edward a făcut o listă pe care a trecut 4-5 nume de fotbalişti pe care îi vrea pentru a întări echipa fiindcă mesajul său către patronul CSU a fost clar: "Eu dacă vin la Craiova, vin să ne batem pentru primele 3-4 locuri, cum am făcut şi la Pandurii!". În zilele următoare, vor continua discuţiile între cele două părţi, iar un răspuns final, din partea antrenorului, e aşteptat în Bănie până la finalul săptămânii viitoare.

77%din meciurile disputate de Pandurii cu Iordănescu jr. antrenor, adică 41 din 52, s-au terminat fără înfrângere pentru gorjeni

100.000 €pe an a fost salariul lui Edward Iordănescu la Pandurii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
stefan..
stefan..  •  18 Mai 2016, 22:53

O informatie care merita urmarita. Venirea lui Iordanescu jr, dublata de inlocuirea lui Felix Grigore cu un manager priceput, ar echivala cu momentul sosirii lui Piturca, pe timpul cand Stiinta era condusa de groparul Mititelu. Adica ar fi momentul cand suporterii ar reveni in tribune. Doamne-ajuta! Actualii patroni ai Universitatii Craiova trebuie sa inteleaga faptul ca fotbalul nu poate exista fara spectatori. Daca nu accepta acest lucru, isi vor gasi locul alaturi de Mititelu: la cosul de gunoi al fotbalului craiovean.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Mai 2016, 18:26

SI EU SPER CA ACELE MARI VALORI SA RAMANA ACOLO,AI MILA DE EI,AUZI MARI VEDETE ,HAHAH

neputintafalit
neputintafalit  •  18 Mai 2016, 16:21
Postat de plischi pe 18 Mai 2016, 15:58

ar fi trebuit adaugata o clauza: fara suspendare pentru cucoana de la primarie!

Suntem o tara de bipezi fara memorie, Olguta a candidat umbland pe strazi in tricoul lui U Craiova si promitand ca se va bate cu Mafia FRF! Iar dupa ce a pus mana pe banii publici a facut exact pe dos.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează