FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Coaliție anti-Steaua » MM Stoica atacă: "Jucând aşa cum jucăm noi, în condiţii normale am fi fost pe primul loc!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 20:56

Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, crede că echipa sa a fost dezavantajată de arbitri în 2017 și nu exclude posibilitatea ca rivalele să fi creat o coaliție împotriva roș-albaștrilor.

"Avem toate motivele să credem că s-a format o coaliţie împotriva Stelei. Se neagă evidenţa. Şi mă refer aici şi la arbitraje. Jucând aşa cum jucăm noi, în condiţii normale am fi fost pe primul loc.

Conform specialiştilor, s-au comis nişte greşeli foarte mari împotriva noastră. La Cluj ni s-au refuzat două penalty-uri. Acasă, cu Voluntariul, s-a făcut o greşeală foarte mare, când a marcat Jakolis s-a inventat un fault în atac la Gnohere.

La Mediaş, Crăciunescu a spus că ni s-au refuzat două penalty-uri. Aşadar, toate aceste jocuri trebuiau să fie câştigate, în condiţii normale", a declarat MM Stoica azi, în cadrul unei conferințe de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
900036066809402
Nicolae Veres  •  04 Martie 2017, 10:46

Puscariasul de MM.mai are tupiu sa iasa la TV.saarate cit de betivan,este cu pretenul lui REG.pina sint acest doi betiv la FCSB nui jucator pe planeta sa faca fata cu asemenea oameni nici MESI,SAU RONALDO nar dea satisfactia la acest clib.

ockiu
ockiu  •  04 Martie 2017, 08:35

MM lasa ***` tigarile. asa cum jucati voi acum o sa ajungeti pe 7 dupa playoff ... sau nu e clar?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  04 Martie 2017, 08:34

Pai Cum sa se justifice altfel în fata patronului ? Bani s-au cheltuit, rezultate slabe, joc penibil..da vine pe ceva ce se pare ca nu mai controleaza..de penaltiul din meciului cu dinmo,primit gratis, nu se pune ?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează