FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Coaliție monstruoasă împotriva lui Becali » Dinamo face totul să scape de supremația lui FCSB

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 10:03

"Câinii" devin încet-încet un satelit al CFR-ului. Ei susțin că l-au dat pe Costache la CFR Cluj ca să scape de un complot Gigi Becali - Ioan Becali și vor să-l direcționeze și pe Nemec în Gruia. 

Dinamo se află pe locul 7, în afara play-off-ului, și vinde cel mai promițător produs al ultimilor ani, pe Valentin Costache, uneia dintre rivale, CFR Cluj. Mai mult, surse GSP afirmă că roș-albii ar putea continua șirul afacerilor cu clubul din Gruia.

"Câinii" ar dori să-l direcționeze și pe Adam Nemec spre CFR Cluj! Ca să nu ajungă la marea rivală, Steaua, pentru a nu-i face pe plac lui Gigi Becali, spun roș-albii. Dinamo se transformă în pepinieră pentru marile puteri actuale din Liga 1, s-a predat în lupta pentru supremație în România.

Nemec trebuie să aleagă

Adam este la prima reprezentativă a țării sale, iar în iarnă va fi vândut de Dinamo pentru ca gruparea să mai scoată niște bani de pe urma lui.

Roș-albii sunt conștienți că jucătorul nu va continua în Ștefan cel Mare și nici nu au cum să-l înduplece să semneze prelungirea contractului scadent în iunie 2018. În timp ce impresarul lui îi caută echipă în străinătate, Dinamo a intrat în discuții cu CFR Cluj și pentru cedarea lui Nemec cu ocazia Crăciunului.

"A vrut să-l ia și Gigi Becali, dar de ce să-l dăm acolo? Mai scădem la preț și poate ajunge la Cluj pentru 300.000 - 400.000 de euro. Oricum, Nemec a refuzat salariul de 15.000 de euro pe lună pe care i l-ar da Gigi Becali, cel puțin așa ne-a transmis", spun dinamoviștii.

Roș-albii i-au oferit mărirea contractului de la 10.000 de euro la 12.000 de euro pe lună, Nemec nu mai vrea să discute sub 20.000 de euro pe lună, plus bonus consistent la semnătură. Actele pentru Costache sunt parafate, acum rămâne de văzut dacă și Nemec e interesat de CFR Cluj.

Prețul lui Costache

"Câinii" au și o altă versiune în privința transferului lui Costache în Ardeal, sursele Gazetei povestind:

"Gigi Becali a făcut o ofertă pentru Costache de 800.000 de euro. Aceasta înainte de beția jucătorilor la Piatra Neamț. În paralel cu tratativele, s-a discutat despre prelungirea contractului lui Costache cu Dinamo.

Doar că impresarii jucătorului, reprezentanții lui Ioan Becali, au dorit ca-n contract să fie stipulată o clauză eliberatoare de un milion de euro. Cam ciudată simetrie! Clauza aceea care nu mirosea bine a fost refuzată de club, care se temea că e trecută acolo ca s-o poată plăti Gigi și să poată lua jucătorul oricând dorește.

După scandalul de la Piatra Neamț, Negoiță a zis că nu-l mai interesează echipa, să facă ce vor toți din lot, iar apoi a sosit oferta celor de la CFR Cluj. Iar Dinamo l-a cedat pentru 700.000 de euro și 10 la sută dintr-un eventual transfer ulterior"

"Ce-a ajuns Dinamo? Pepiniera celorlalte echipe? Îi bagă, îi ține 6 luni și-i vinde la rivale. A ajuns rău Dinamo! Nu poți ține clubul fără să investești. Negoiţă pare că încearcă, pe ultima sută de metri, să bage în buzunar ce poate, să mai scoată ceva"
Basarab Panduru, expert Telekom Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (94)
wertusi
wertusi  •  12 Noiembrie 2017, 10:54

nu exista suprematie a FCSB astia nu au castigat campionatul anul trecut au trei campionate incepand 2012 au avut o pasa buna atat suprematie inseamna sa castigi tot , Costache ajunge la CFR Cluj ptr ca platesc mai bine ca ciobanul si sunt corecti in privinta clauzelor

coriolanus
coriolanus  •  12 Noiembrie 2017, 09:53
Postat de demolarii pe 12 Noiembrie 2017, 00:24

Concluzia articolului: toate echipele de la care a cumparat FCSB jucatori sunt sateliti ei: Astra, Viitorul, Botosani, Poli Tim, Dinamo in anul lui Mutu, CFR etc. Haideti sa intoarcem pagina si sa spunem asa: Berlusconi- 30 de ani a tinut Milan, Morati vreo 25....si exemple sunt mai multe, echipe foarte mari si patroni foarte bogati obligati sa le cedeze altora. Dar Fcsb, Dinamo e ingropata, peste 10-15 ani cand G Becali va fi istorie (arata de 65 -70 de ani) cine va mai fii interesat? Dragomir, Sandu , Iorgulescu,Ion si Victor Becali vor fi "toti o apa si tarana" doar sta in firea lucrurilor, pe cine va mai interesa o echipa din 2003? faci echipa in 2014 si ai palmares din 1948 si pana in 1991. Dar daca o faci in 2025? poate poti trece in palmares si batalia de la Selimbar daca echipa e pe langa Sibiu, ori batalia de la Rovine pentru o echipa din Mogosoaia...LPF da tot ce nu are, dar nu vinde sediul sa ajute echipe sa nu intre in insolveta, sa construiasca o clinica sportiva, sau un centru de antrenament pentru tineri....Ai sediu misto, te scremi pe toata lumea....dar, timpul trece, poate aflam si noi ceva despre patronul gsp.ro, cine e ? cat de nepasator e cu brandul Gazeta Sporturilor?de ce a redus tirajele? De ce vinde jucarii si romane de iubire sub numele de Gazeta Sporturilor? Oare e sarac de nu poate alege ziaristi sportivi? Cat se respecta principiul ierarhiei din Codul Munci, cand se aleg subiectele? De ce nu ia el la interviuri? Nu e capabil? Sau ii e r

Iar ti-ai uitat pastilele?

mosvasile
mosvasile  •  12 Noiembrie 2017, 09:33

Cum mai ,"Giovani e prieten cu Dan Petrescu" si nu ar avea nici o treaba cu GG?! Pai sangele apa nu se face! Mai ales la machidoni !Si daca la mijloc mai e si comisionul...Vorbim "discutii" !

Vezi toate comentariile (94)
Comentează