FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Colonie de români în Belgia » Liderul campionatului a pus ochii pe un campion din Liga 1! Mutarea se poate realiza în curând

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 ianuarie 2017 10:18

După ce Alex Chipciu și Nicolae Stanciu au ajuns în Belgia, la Anderlecht, alt român este dorit cu insistență în Belgia.

Silviu Lung jr. are evoluții foarte bune la gruparea giurgiuveană și a atras atenția celor de la FC Bruges. Belgienii sunt impresionați de portarul de 27 de ani și îl vor cu orice preț.

Mutarea are șanse mari de reușitâ, având în vedere că Astra este dispusă să își vândă jucătorii și cere 1 milion de euro pentru Lung jr., potrivit Pro TV. În acest sezon, Lung a jucat 29 de meciuri, în toate competițiile și a încasat 36 de goluri.

 

2.500.000 €este cota lui Lung jr. pe transfermarkt.de

Brugge s-a arătat interesată și de Dorin Rotariu, dar până acum, negocierile nu s-au concretizat. Belgienii sunt pe locul 1 în campionat, după 21 de etape.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
demolarii
demolarii  •  01 Ianuarie 2017, 20:29

Saptamana trecuta avea 29 de ani....probabil i-a prins bine revelionul..

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Ianuarie 2017, 16:48
Postat de dinamo_fan pe 01 Ianuarie 2017, 12:38

asa a fost o stire si anul trecut ca au venit niste turci si au vrut samd. mai nou orice jucator roman cu cota de peste 1 milion este dorit in Belgia.

Trebuie sa ai cota de 10 milioane sa pleci in Belgia.Stii sau nu fotbal nu e important . *Cotele*....

dinamo_fan
dinamo_fan  •  01 Ianuarie 2017, 12:38

asa a fost o stire si anul trecut ca au venit niste turci si au vrut samd. mai nou orice jucator roman cu cota de peste 1 milion este dorit in Belgia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează