FOTBAL  »  Superliga  »  GHINION

Coman din nou rupt

Articol de - Publicat sambata, 09 februarie 2008 00:00

Dănuţ Coman a acuzat din nou dureri la umărul drept şi luni va face un control în Belgia. Rapid e în alertă de gradul zero. Unul dintre cei mai importanţi jucători ai ei, Dănuţ Coman (28 de ani), are din nou probleme de sănătate. Durerile la umărul drept nu-i dau pace şi, pentru a afla exact cauza acestora, Rednic îl va trimite luni pe portar în Belgia. "Va efectua acolo un control extrem de amănunţit. După aceea vom avea exact diagnosticul şi situaţia lui va fi clară", a declarat ieri Rednic.

Totuşi, tehniciaul din Grant nu exclude posibilitatea ca Rapid să fie nevoită să cumpere un alt portar, în cazul în care analizele lui Coman nu vor ieşi bine. "Întîi trebuie să aşteptăm rezultatele controlului de luni, din Belgia, după care vom decide dacă vom aduce pe altcineva", a spus Rednic.
Problemele lui Coman la umărul drept sînt mai vechi. El s-a accidentat pe 25 noiembrie, la meciul UTA - Rapid 1-0, suferind o disjuncţie la claviculă. A pierdut ultimele 3 etape, plus restanţa cu Ceahlăul, după care campionatul s-a întrerupt şi a revenit la antrenamentele echipei abia după ce giuleştenii au plecat în cantonamentul din Portugalia, de luna trecută. Acolo a fost introdus în două amicale, tocmai pentru vedea dacă s-a refăcut bine, însă problemele i-au reapărut.

"Andrade a apărat bine contra polonezilor, am fost mulţumit de el. Abia luni, după ce ştim exact ce e cu Coman, vom decide dacă mai transferăm alt portar!"
Mircea Rednic

8 meciuri
a ratat Coman în acest sezon din cauza accidentărilor: 5 în Liga I, două în Cupa României şi unul în Cupa UEFA


Ultimele noutăţi din cantonament

- La amicalul de ieri, Rapid - KS Cracovia, 2-1, a asistat şi Marius Stan, preşedintele Oţelului, echipă aflată şi ea în cantonament la Agia Napa, în Cipru. Giuleştenii vor juca la Galaţi în etapa a doua a primăverii, pe 2 martie.
- Meciul cu polonezii a început cu două minute de întîrziere, pentru că oficialii Rapidului au refuzat să joace fără ca la teren să fie prezentă o maşină a Salvării. Grigore Sichitiu a mers la arbitr

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
 •  10 Februarie 2008, 12:47

dute la dracu de comunist. tu esti anti RAPID nu anti COMAN

 •  09 Februarie 2008, 12:52

MAI BINE TE-AI CARA CA SI ASA NU MAI APERI NIMIKA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează