FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID, SÎMBĂTĂ, ORA 20:45, ANTENA 1

Coman, interzis de medic!

Articol de - Publicat vineri, 04 aprilie 2008 00:00

Coman şi-ar fi dorit să joace cu Farul, sîmbătă seara, în direct la Antena 1, însă medicul nu i-a dat voie

- Dani, cum te simţi?

- Mai bine, dar încă nu sînt refăcut în totalitate. Am început să mă antrenez de miercuri, însă separat de colegii mei. Trebuie să nu forţez pentru a nu avea parte de o recidivă. M-am pregătit cu preparatorul fizic. Durerile au mai dispărut şi sper să mă lase de tot cît mai repede.

- Vei fi apt sută la sută la partida cu Farul?
- Nu ştiu, nu cred. Nu eu voi lua decizia. Mi-aş fi dorit foarte mult să revin în meciul de la Constanţa, dar şansele sînt destul de mici. Domnul doctor Marian Dumitru va avea ultimul cuvînt. Dacă ar fi după mine, aş intra. Niciodată nu m-am menajat. Aş risca, dar nu sînt lăsat. Oricum, cu siguranţă, la partida cu Poli Iaşi voi fi pe teren, bineînţeles dacă şi antrenorul va apela la serviciile mele.

- Dar ce se întîmplă cu tine? Accidentările sînt tot mai frecvente.
- Nu ştiu. Aş vrea să scap odată de toate astea pentru că m-au ţinut mult timp departe de gazon. Nici eu nu ştiu ce să mai cred. Sper să nu mai am parte de astfel de ghinioane pentru că vreau să-mi ajut echipa să prindă un loc de Liga Campionilor, mai ales că ne aşteaptă meciuri grele cu CFR, Dinamo şi Urziceni.

Şi Burdujan incert
Alt jucător din lotul giuleştean care se confruntă cu probleme medicale este Lucian Burdujan, ale cărui dureri la spate nu au dispărut. Totuşi, spre deosebire de Dani Coman, atacantul rapidist are şanse mari să fie apt de joc la ora meciului. Antrenorul Marian Rada va decide mîine, împreună cu jucătorul şi cu medicii, dacă îl va folosi la Constanţa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează