FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Comparație neașteptată făcută de MM Stoica: "E ca Ronaldo" » Povestea celui mai bun transfer al FCSB-ului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 18:01

Mihai Stoica se arată încântat de Florin Tănase, pe care îl compară cu Cristiano Ronaldo. De asemenea a explicat cum a ajuns Bogdan Planici la FCSB și care au fost țintele lui Gigi Becali pentru acest post. 

"Am mai lucrat cu fotbalişti care stau şi se uită la fotbal. Maftei, Chipciu, Florin Tănase. E o încântare să lucrezi cu astfel de jucători. Înseamnă că sunt cuminţi, că nu au altceva decât fotbal în cap. Florin Tănase o să fie precum Cristiano Ronaldo la fizic! E liderul grupului care se antrenează, d-asta este căpitan de echipă.

Rămâne după antrenamente şi lucrează, face finalizare, îl roagă pe Viorel Tănase să-i dea centrări. Am vorbit cu un internaţional de la noi de la echipă şi l-am întrebat cum se prezintă Florin Tănase la naţională. Mi-a zis că rupe sala şi acolo. Exista riscul să facă asta doar de ochii noştri, acum ştiu că o face pentru el şi sunt convins că va fi vândut pe o sumă bună şi va ajunge să joace pe bani mulţi", a zis Mihai Stoica pentru Fanatik.

...despre transferul lui Planici: "Planic este un jucător pe care l-am urmărit foarte mult. A fost întotdeauna varianta 1. Au fost şi alţii, dar nu am reuşit să-i luăm. Gigi spunea la un moment dat să-i luăm pe Horj, pe Szukala. Şi am spus nu şi nu, hai să mai încercăm cu Planic. Norocul a fost că a vrut Gigi să dea bani pe un jucător necunoscut. Puteam să ştiu vreodată că vine Planic şi joacă bine? Nu! Ne-a ieşit!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
10210690647121845
Gabriel Mihai Bonta  •  17 Noiembrie 2017, 08:01

Saracu...el deabia sta in bocanci....il bate vantul...la fotbal e praf....cum sa il compari cu Ronaldo

mosvasile
mosvasile  •  16 Noiembrie 2017, 20:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roadghost
roadghost  •  16 Noiembrie 2017, 20:32

Nu inteleg de ce atata cearta intre cititori...Cine se poate pronunta mai bine decat MM in ceea ce priveste asemanarile anatomice si fizionomice dintre 2 barbati???

Vezi toate comentariile (40)
Comentează