FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Component al New Dinamo: "Nu ne interesează gura lumii, noi trebuie să tragem tare"

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2015 09:25

Promovat la echipa mare a roş-albilor spre finalul cantonamentului de la Braşov, fundaşul Mihai Popescu a fost titular în toate cele trei amicale din Italia şi, mai mult, a marcat un gol.

Apărătorul încearcă să ofere curaj și colegilor, înaintea startului sezonului oficial:

"S-a văzut diferenţa, am cîştigat destul de lejer partidele amicale, însă, în campionat, va fi altfel. De aceea ne antrenăm, ca să învingem. Ne mai trebuie întăriri.

Responsabilitatea e tot mai mare pe umerii noştri, a tinerilor. Noi ne înţelegem. Avem o şansă, să profităm de ea, că dacă am ajuns la Dinamo, trebuie să şi rămînem. Trebuie să facem o echipă sudată. Noi sîntem obligaţi să tragem tare, să nu ne luăm după ce spune gura lumii", a spus Popescu pentru GSP.RO.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
tiberiu33
tiberiu33  •  25 Iunie 2015, 17:02

Asa este ....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  25 Iunie 2015, 15:06

un fundas de mare mare viitor, mult succes popescu draga !!!

reddogsv
reddogsv  •  25 Iunie 2015, 12:51
Postat de zidane92 pe 25 Iunie 2015, 11:11

Mihai Popescu pare un fundas de mare viitor din ce-am citit prin ziare,astept sa il vad la lucru cand incepe campionatul ,Dinamo va fi surpriza placuta a noului sezon,sigur terminam in primele 3!

Sa dea D-zeu sa ai gura aurita ! Pe langa asta ne mai trebuie si un joc frumos care sa atraga lumea la stadion iar cireasa de pe tort....un trofeu! Cat de mic....chiar si Cupa Ligii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează