FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Comunicat » Hagi răspunde acuzațiilor de blat după meciul cu Astra: "Succesul nostru deranjează, dar nu e corect ca lupta să se mute în afara terenului"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 13:15

Acuzat că Viitorul a făcut blat cu Astra, în partida câștigată de dobrogeni pe terenul Astrei, scor 2-1, Gheorghe Hagi a emis astăzi un comunicat în care aduce lămuriri cu privire la situația de la clubul său. 

"În cel mai important şi frumos moment al clubului nostru am constatat cu regret că un grup formator de opinie încearcă să creeze o imagine total negativă despre clubul şi proiectul nostru, încercându-se pătarea imaginii pe baza unor speculaţii, supoziţii, diversiuni, culmea, în cel mai frumos meci al Play-Off-ului, aşa cum a fost apreciat de comentatori şi majoritatea oamenilor de fotbal.

Proiectul nostru are ca obiectiv formarea de tineri cu spiritul sportiv de a lupta şi a încerca să devenim cei mai buni pe teren (sportivi de înaltă performanţă, puternici mental, fizic, tactic cu spirit de învintător) şi nu în afara terenului aşa cum speculaţi încercând să stricaţi imaginea noastră fabricând o diversiune în mintea suporterilor şi a oamenilor de sport din România.

Acestui grup îi transmitem că noi dorim să ne duelăm doar pe teren (unde ne simţim pregătiţi), iar concluzia noastră este că succesul nostru deranjează şi nu este corect să căutaţi să mutaţi lupta în afara terenului", se arată în comunicatul emis de clubul dobrogean 

AICI poți vedea comunicatul integral emis de Viitorul

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (9)
balauru48
balauru48  •  05 Aprilie 2017, 15:15
Postat de Ioana Maria pe 05 Aprilie 2017, 14:02

stai calm omule eu sunt DINAMOVIST de 40 ani si afirm cu tarie ca acest meci a fost un blat ordinar o reciprocitate cum se facea pe vremea lu tata jan d zeu sa l ierte

Sunt foarte calm! Tu insa nu esti calm/a, fiindca esti dinamovist dar te cheama Ioana si Maria, mda...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Aprilie 2017, 15:12
Postat de lapusneanul pe 05 Aprilie 2017, 14:36

tanti maria, cum iti explici ca portarul astrei a aparat 2 penalty-uri, asa a fost scenariu ? :)

Pentru prestigiul lor fotbalistic, ar fi mai bine sa fie suspectati de blat, decat de fotbal pe bune, dar de o asa factura! A fost un prim mitan de cascadorii rasului, cu fundasi experimentati si cu cota comitand erori de neinteles, cu un arbitru care a tusit in fluier la primul penalty, cu executii lamentabile de la punctul cu var. Daca astea-s doua aspirante serioase la titlu, mai bine uitam de Liga asta si ne reorientam catre altele.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  05 Aprilie 2017, 15:03

Perfecta comedia! Poate o traduci si in citeva limbi de circulatie mondiala. Nu de alta, dar un astfel de spectacol mai va, Bibicule! Cred ca daca taceai era mai indicat decit sa te dai in stanba si sa ne povestesti ca in basm cocosul nu era rosu, ci era unul porumbac. Jalnica pledoarie, un fel de: "Sa ne fie bine, sa nu ve fie rau"!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează