FOTBAL  »  Superliga  »  RETROGRADARE

Concordia e bănuită că a sponsorizat remiza albă de sub Tîmpa » 50.000 € pentru Steagu'?

Brașovenii și medieșenii s-au anulat reciproc și, din toamnă, vor juca împreună în
Brașovenii și medieșenii s-au anulat reciproc și, din toamnă, vor juca împreună în "B"

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2015 00:00

Departamentul de Integritate al FRF va ancheta zilele următoare dacă FC Brașov a primit o primă din partea Chiajnei pentru a nu pierde cu Gaz Metan.

După FC Brașov - Gaz Metan 0-0 și Concordia - Petrolul 3-2, rezultate ce au consfințit retrogradarea primelor două formații, Ioan Horoba a răbufnit. "La Chiajna a fost un simulacru de meci", a acuzat directorul general al Gazului.

Ieri, lucrurile au mers și mai departe. Departamentul de Integritate al Federației a luat decizia de a merge la Mediaș pentru a vedea dacă oficialii ardeleni au dovezi în privința unei presupuse motivări financiare a "stegarilor" din partea Concordiei, DigiSport avansînd suma de 50.000 de euro.

"Nu pot comenta speculații"

Părțile implicate se disculpă vehement. "E prima oară cînd aud despre așa ceva! Nu știu absolut nimic, sînt plecat de miercuri seara în Bulgaria, la un curs de antrenori", a declarat tehnicianul Brașovului, Adrian Szabo.

Președintele Concordiei, Cristian Tănase, a negat și el: "La aceeași oră, noi am jucat acasă cu Petrolul. Dacă Brașovul cîștiga cu Gazul, iar noi pierdeam, brașovenii rămîneau în Liga 1. Nu vreau să intru în asemenea speculații. E foarte ușor să arunci cu vorbe și prefer să tratez o astfel de situație exact așa cum merită, să nu o comentez. Nu îmi stă în caracter și nu sînt construit astfel".

"Eu și dacă știu ceva nu pot să vorbesc, sînt membru în Comitetul Executiv și nu pot să mă lansez în nici un fel de declarație. Am auzit și eu una, alta, dar deocamdată totul rămîne la nivelul acesta"
Ioan Horoba, director general Gaz Metan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează