FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Condescu: "Comisia a respins toate argumentele Vasluiului!"

Articol de - Publicat joi, 29 mai 2008 00:00

Preşedintele formaţiei Pandurii Tîrgu - Jiu, Marin Condescu, a comentat hotărîrea Comisiei de Disciplină de a respinge apelul formulat de gorjeni împotriva lui FC Vaslui.

"Membrii Comisiei de Disciplină nu au putut judeca acest caz pentru că nu a existat o sesizare oficială către comisie din partea FRF sau LPF. Teoretic ne-au dat dreptate în cazul memoriului pe care l-am depus referitor la meciul cu FC Vaslui, în sensul că echipa gazdă a folosit într-adevăr şase jucători extracomunitari.

S-au respins toate argumentele Vasluiului! Moldovenii au încălcat regulamentele dar nu s-a putut lua o decizie pentru că nu exista o sesizare în acest sens din partea Federaţiei sau a Ligii Profesioniste. Nu înţeleg refuzul FRF sau LPF de a sesiza comisia pentru ca aceasta să poată judeca!. Vom face apel!" a spus Condescu.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (13)
 •  30 Mai 2008, 10:18

minerule, lasa-ne!!! vizionare placuta la meciurile din uefa ale Vasluiului!

 •  30 Mai 2008, 08:48

Pentrueu: Asteapata sa treaca 2 ani!

 •  30 Mai 2008, 01:02

Lasa ba...asa le trebuie...acum s'au trezit si astia? De ce n'au asteptat sa treaca euro, sa treaca mondialele si apoi sa faca scandal c'au fost 6 in loc de 5?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează