FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG. JIU

Condescu: "Vom cîştiga meciul cu Dinamo"

Articol de - Publicat luni, 14 iulie 2008 00:00

Preşedintele formaţiei Pandurii, Marin Condescu, a vorbit la Radio Oltenia Craiova, unde a trimis primele săgeţi spre echipa din Ştefan cel Mare, viitorul adversar al echipei sale: "Ştiu sigur că vom cîştiga acel meci. Dinamo nici nu va apuca să se adune ca echipă pînă atunci".

Referitor la campionatul care se apropie şi la relaţiile dintre FRF şi LPF, Condescu a declarat: "Noul campionat va fi unul tactic şi nu sălbatic, aşa cum a fost cel trecut. Este foarte important să se organizeze o Adunare Extraordinară în care să se rezolve fricţiunile dintre FRF şi LPF. Sînt multe lucruri ambigue care trebuie puse la punct", a declarat Condescu pentru postul de radio craiovean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  14 Iulie 2008, 17:10

VREAU SA DEVIN PRESEDINTELE LPF DIN ROMANIA.

 •  14 Iulie 2008, 14:30

BA FRAIERILOR CONDESCU E LA TARGU JIU NU LA CRAIOVA=)))

 •  14 Iulie 2008, 14:16

"Marin Condescu a vorbit la Radio Oltenia Craiova a trimis primele săgeţi spre echipa din Ştefan cel Mare".... suna ca dracu....sincer....va grabiti sa bagati pe site toate barfele fara sa mai corecteze nimeni textul

Vezi toate comentariile (6)
Comentează