FOTBAL  »  Superliga  »  MIRCEA LUCESCU NU NEAGĂ O POSIBILĂ REVENIRE

Condiţie

Articol de - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

Mircea Lucescu le transmite jucătorilor să o califice pe Dinamo în Champions League ca să revină în Ştefan cel Mare

Ideea revenirii lui Mircea Lucescu în Ştefan cel Mare ca antrenor principal începe să prindă contur. Il Luce nu neagă posibilitatea de a sosi la Dinamo şi chiar le-a transmis jucătorilor una dintre condiţiile revenirii sale! "Fiţi cu gîndul doar la fotbal şi calificaţi echipa în Champions League! Eu o să-mi văd de treaba mea, voi încerca să iau titlul cu Şahtior, iar din vară vom vedea ce va fi. Totul este posibil în viaţă, inclusiv să vin la Dinamo", a spus Lucescu la Kanal D. Antrenorul mai are contract cu formaţia ucraineană pînă în vara lui 2009. Dar în luna iunie a acestui an ar putea rezilia acordul cu cei din Doneţk, totul depinzînd de situaţia în clasament din acel moment.

"Cîinii" sînt încîntaţi de posibilitatea revenirii fostei glorii dinamoviste şi au început deja să-l complimenteze pe tehnicianul de 62 de ani. "Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor român, mi-ar face mare plăcere să lucrez cu el", a spus Cosmin Moţi. "Sincer, nu cred că există jucător care să nu-şi dorească să fie antrenat de domnul Lucescu", a comentat şi Adrian Cristea.

3 milioane de euro este salariul lui Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk

"Mircea Lucescu este un mag şi, cît de curînd, se va întoarce la Dinamo. Poate veni în ce funcţie vrea el în Ştefan cel Mare"
Cristi Borcea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  13 Martie 2008, 11:46

sclavilor ! bine k il injurati knd era la rapid.acum e mesia. penibil

 •  13 Martie 2008, 10:45

Hai sa nu ne lasam dusi..de val!Eu personal nu cred ca vine Lucescu la Dinamo nici in 3 ani..Totul e o gogorita..prafuri in ochi..aruncate de porcea@ co..sa mai domoleasca corul contestatrilor dupa inceputul de sezon,,fulminant".Mai bine se gandeste Multescu cum sa nu luam cite 3 boabe in meciurile cu cheferistii, stoaistii,banateni etc.La felul cum joaca echipa acum nu putem emite pretentii de Intertoto..asa ca vai de mama noastra!

 •  13 Martie 2008, 09:32

Grea conditie! Pai cum sa se califice in C.L., cand ei joaca precum cizmele! Pai daca astia se califica in C.L., atunci sa ramana Multescu antrenor! Si atunci lui Multescu i se va spune Magul sau Magicianul sau lasa...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează