FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTITORI

Conducătorii CFR-ului plănuiesc viitorul echipei: "Suntem în discuții cu alți investitori"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 21:17

Președintele clujenilor, Iuliu Mureșan, a dezvăluit faptul că membrii actualei conduceri sunt în discuții cu alți investitori, pentru a scoate clubul din insolvență.

"Suntem în discuţii cu alţi investitori care să se alăture conducerii de acum. Împreună vrem să scoatem CFR-ul din insolvenţă şi să redevenim ceea ce am fost acum câţiva ani", a declarat Mureșan la Digi Sport, înaintea finalei cu Dinamo.

CFR Cluj a intrat în insolvență în luna februarie a anului trecut. Datoriile clubului, înscrise în cererea de intrare în insolvenţă, se ridicau la peste 90 de milioane de lei, dintre care peste 50 de milioane de lei (11,5 milioane de euro) erau datorii către stat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  18 Mai 2016, 09:51

20.000.000 de Euro datorii? Vreti sa iesiti din insolventa? OK.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Mai 2016, 09:06

Un club ca CFR-ul cu echipa buna ,stadion propriu,figura buna in Liga (are cea mai buna aparare din play-out)si s-ar putea ca termine pe primul loc in play-out plus (mai ales!) Castigarea Cupei Romaniei este tentant de afi cumparat.

merace
merace  •  17 Mai 2016, 22:08

ar face mai bine sa angajeze un manager bun, care sa nu mai permita risipa si scurgerea banilor clubului in buzunarele tuturor parazitilor clubului... Dar patronii nu au acest interes fiindca ei sunt cei mai mari paraziti care sug clubul, si vor investitori noi ca sa aiba de unde sa mai ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează