FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Conducătorii lui Dinamo, şocaţi după testele fizice: "Unii jucători efectiv nu puteau mai mult!" » Care au fost cei mai buni

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2015 18:19

Dinamoviştii au fost supuşi unor teste fizice, iar rezultatele nu i-au mulţumit pe cei din staff-ul tehnic. Din contră!

"Patrick Petre şi Laurenţiu Corbu (n.r. internațional U21 adus din liga a treia) au fost primii la testele fizice. Bravo lor, dar celorlalţi ar trebui să le dea de gîndit! Sînt unii care n-au terminat probele, nu că n-ar fi vrut, ci pentru că efectiv nu au putut!

Degeaba încercăm să facem noi antrenamente ca-n Europa dacă fotbaliştii nu pot alerga sau nu-i ţin bateriile.

Încercăm să mărim volumul şi eficienţa, însă nu se poate în aceste condiţii", au comentat dinamoviştii. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
redbuldog
redbuldog  •  17 Iunie 2015, 15:22

Dah ..pana la urma astea sunt comentariile cui!?De ce nu-si asuma responsabilitatea strambul de ex.daca tot a constatat in 2 luni care e treaba aici,si atata timp cat nu exista emulatie,concurenta si stimuli,nu se poate face performanta si nici o echipa competitive..Negoita nu poate sustine normal aceasta echipa se se bata la play off,poate mai degraba la play out!

cobra_z
cobra_z  •  17 Iunie 2015, 09:15

antrenamente ca in europa nu se fac fara o "medicatie" adecvata...intrebati pe cei de la fcsbeeee de ce luchin gafaia la dinamo si gafa nepermis , iar acum nu are probleme de concentrare la efort...la fel si cu gafeurul dragos grigore. cu "burta goala" faceti voi efort sustinut, apoi sa va spuneti adresa din buletin sa vedem daca mai puteti . stiu ca sunt scumpe "energizantele" ,dar fara ele fotbalul de performanta nu se mai face...ai inteles dle negoita ?!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Iunie 2015, 23:26

iata dovada: aia nu sunt sportivi, domnilor, aia din lotul lui FC Dinamo 1948 sunt efectiv amatori. pai eu spun de mult asta... afara !.)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează