FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conducerea Stelei i-a stabilit prețul lui Stanciu: "Dacă va veni o ofertă cu această sumă, patronul îl va vinde"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2016 21:35

După prestația senzațională din dubla cu Sparta Praga, în care a marcat 3 goluri, Nicolae Stanciu a atras atenția cluburilor din străinătate.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre Stanciu și despre posibilitatea ca mijlocașul de 23 de ani să plece de la formația roș-albastră.

"Dacă vine o ofertă înainte de meciul din play-off şi poți merge mai departe cu Stanciu, sigur că nu îl dai. Sunt convins că după următoarele două meciuri, dacă va veni o ofertă de 10 milioane de euro, patronul îl va vinde.

Aceste goluri importante iau fața, dar nu trebuie uitat că el aseară a făcut un meci fantastic. A făcut mult efort și a alergat foarte mult. Stanciu este de departe cel mai bun jucător din România. Dacă va continua să joace în această manieră, va ajunge la o echipă mare", a spus Duckadam la DigiSport.

3.500.000 €este cota lui Stanciu, potrivit transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (71)
martinpen
martinpen  •  04 August 2016, 23:03

De fiecare data cand apar titluri cu "Conducerea Stelei..." fac pariuri cu prietenii ca e vorba de Duckadam. Am castigat 10 din 10... Multumesc gsp, mai scrieti despre ce mai face "conducerea"...

621802787986807
Edu Eduard  •  05 August 2016, 11:28
Postat de travka pe 05 August 2016, 08:56

Ia cu paine.... http://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/cat-toata-romania-la-un-loc-steaua-a-bifat-a-15-a-participare-in-grupele-unei-competitii-europene-in-timp-ce-toate-celelalte-echipe-romanesti-au-all-time-16-astfel-de-prezente-485179-comentarii.html

Taci *** *** ***...Steaua de bine de rau este in europa.....voi de 12 ani va pregatiti de UCL.....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  05 August 2016, 08:56
Postat de steaua.rusinea.europei pe 04 August 2016, 23:13

"tot in insolventa!" se vede ca esti de la sat,aprinzi televizorul numai cand apare Becali! zici suporter fcsp si tragi apa!pai daca DINAMO nu platea datoriile cum a intrat in insolventa?in timp ce voua vi S-AU STERS 12.55 mil de euro!deci cine e datoare?ati batut o echipa de nivelul campionatului nostru,Chiajna v-a scos fotbalul din cap,si acum aveti tupeu sa comentati!Ludogoret,Rosenborg sau Ave aia din Portugalia au sters pe jos cu voi,dar atunci voi stateati la dosu'... vacii.:))))

Ia cu paine.... http://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/cat-toata-romania-la-un-loc-steaua-a-bifat-a-15-a-participare-in-grupele-unei-competitii-europene-in-timp-ce-toate-celelalte-echipe-romanesti-au-all-time-16-astfel-de-prezente-485179-comentarii.html

Vezi toate comentariile (71)
Comentează