FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Conducerea Stelei nu a mai rezistat: "Nu se poate așa! Jucăm fără 4-5 jucători" » Ce fotbalist este dorit la echipă

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 09:58

Deși Steaua este pe primul loc, jocul echipei nu este unul strălucit, iar conducerea echipei a criticat jucătorii.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a analizat jocul echipei lui Reghecampf și a spus că anumiți fotbaliști nu se ridică la nivelul echipei.

"Noi, de la începutul sezonului jucăm în 5-6 jucători. Că mai joci cu unul, cu doi în lipsă mai e cum mai e, dar la fiecare meci, 4-5 jucători nu sunt la nivelul celorlalți. Nu se poate. Mă bazez pe patron pentru că e ambiţios şi va lua decizii inspirate.

Eu cred că mai avem nevoie de încă 3 jucători, în afară de Alibec. Vor veni şi alţi jucători. Eu zic ca Teixeira ne-ar trebui. Sânmărtean e un jucător bun, dar să nu uităm ce vârstă are. Se vede că au trecut anii şi peste Pintilii şi peste Bourceanu. Nu poţi fi mulţumit de jocul celor care au venit ultimii la echipă. Dar jocul lor se va îmbunătăţi după o pregătire centralizat.

Cu Villarreal s-a văzut intrarea lui Achim, la fel ca la meciul cu Osmanlispor. Întoarce mingea spre poarta adversă și avem nevoie de un asemenea jucător

În play-off, vom câştiga acest campionat la pas.  Nu avem adversari constanţi în campionat", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează