FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Conferință incendiară! Ionuț Chirilă a povestit experiența de coșmar de la ASA: "Uitaţi ce SMS mi-a dat Gabi Mureșan. În momentul ăla, mi-am dat seama că sunt «PA!»"

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 aprilie 2017 16:04

Fostul antrenor al lui ASA Târgu Mureș a susținut o conferință de presă în care a povestit experiențele prin care a trecut în cele 12 zile în care a stat pe banca ardelenilor.

"I-am spus lui Claudiu Maior: «Eşti sigur că vrei să faci asta cu mine? Nu mă chema dacă nu eşti sigur». Mi-a spus: «Ionuţ, nimeni nu se va atinge de tine 2 luni şi jumătate». 

În pauze, Maior intra în vestiar şi încerca să mobilizeze jucătorii. O dată a intrat şi nu a spus nimic. Am avut o discuţie cu el şi mi-a spus că din jucătorii de la echipa a doua pe care i-am promovat nu am voie decât în primii 18 decât unul.

Le-am spus jucătorilor în vestiar că dacă aud că dau vreun telefon la conducere vor avea de suferit. Gabi Mureşan mi-a spus atunci: «Aş vrea să ştiţi că eu primesc telefoane de la conducere». I-am spus că am o problemă cu cei care sună, nu cu cei care sunt sunaţi", a spus Chirilă.

Acesta a dezvăluit cum a trecut Gabi Mureșan peste instrucțiunile sale, în ziua în care a fost bolnav. 

"Marţi, când am fost bolnav, am dat ordin secunzilor să facă antrenamentul de la ora 15:30 pentru a ne obişnui cu ora jocului cu Timişoara. Au decis împreună cu Gabi Mureşan să-l mute. Îl întreb pe Mureşan de ce nu s-a programat de la 15:30 antrenamentul şi uitaţi ce SMS îmi trimite: «Noi am stabilit să facem de la ora 10:00 dimineaţa, dar tu faci cum vrei tu. Ne odihnim, e suficient să facem joi şi vineri la ora meciului».

Am informaţii clare că, la doar câteva zile de la instalarea mea, Mureşan l-a sunat pe domnul Iordache, secundul lui Ciobotariu, şi l-a întrebat dacă nu vin antrenori la Tg. Mureş. De atunci, Mureşan nu s-a mai concentrat la joc. A făcut un penalty la Botoşani, care se vedea din avion. Din fericire pentru noi, arbitrul nu l-a văzut (n.r. Chirilă s-a referti la meciul FC Botoșani - ASA 2-0)

E ca în Las Fierbinţi! În acele momente soarta îmi era pecetluită. Nu poţi să fii şi jucător şi antrenor şi conducător. În ziua când am fost bolnav, n-am primit niciun telefon de la secund", a adăugat Ionuț Chirilă.

 Evenimentele de la ASA  l-au enervat pe Tudor Chirilă, fratele tehnicianului de 51 de ani proaspăt demis de la formația care ocupă ultimul loc în Liga 1. Cântărețul l-a îndemnat pe fratele său să iasă public și să povestească ce s-a întâmplat la club.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
106683413108068
Francisc Dascal  •  14 Aprilie 2017, 22:52

CAND UN ANTRENOR SCHIMBA UN JUCATOR CU EXPERIENTA CU UN PUSTI DE 17ANI,IN MOMENTUL SCHIMBARII ECHIPA JUCA IN 10 IAR MECIUL ERA UNUL DECISIV CU PANDURII VORBIM DE NEPRICEPERE.IN URMA SCIMBARII A.S.A A A JUCAT IN 9 DEOARECE DEBUTANTUL TREMURA DE FRICA.CHIRILA E DEPASIT.

daweroirl
daweroirl  •  14 Aprilie 2017, 22:25
Postat de Costel Tudor pe 14 Aprilie 2017, 22:24

***

eu zic ca mai bolnavi sunt aia care l-au angajat !

485809194904413
Costel Tudor  •  14 Aprilie 2017, 22:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează