FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, 8 MAI, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Conferință spumoasă a lui Șumudică înainte de FCSB: "Săpunaru mi-ar da cu traista-n cap! Te duci la pușcărie, băi frate!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 19:19

Marius Șumudică a susținut azi conferința de presă înaintea duelului cu FCSB de mâine. Tehnicianul Astrei exclude orice posibilitate de a exista jocuri de culise în acest final de campionat. 

"Eu nu cred că se fac jocuri de culise. Te duci la pușcărie, băi frate!

Păi să mă caute pe mine Gigi Becali să îmi zică să iau o traistă cu bani. La jucători ce le spun? Păi ce să îi zic lui Săpunaru, că îmi dă cu traista în cap!

Credeți că Gigi mai face lucruri de genul ăsta după ce a stat la pușcărie?

Trebuie să fii nebun să faci blaturi. Sau Dinamo să îi dea Astrei, numai scenarii. Păi banii ăia cum îi justifici? Vin și te leagă!

Eu nu cred, dacă face careva, să fie sănătos. La mine mai presus de orice este onoarea", a zis Șumudică la conferința de presă.

Astra Giurgiu o întâlnește mâine pe FCSB, de la ora 20:30, în direct de la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. În ultima etapă giurgiuvenii vor juca împotriva lui Dinamo.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (57)
timm
timm  •  08 Mai 2017, 17:49
Postat de blatistu49 pe 07 Mai 2017, 23:33

Sapunaru AUTOGOL de omenie

La 4-0 pentru Astra in minutul 92, da Sapunaru autogol.

genius
genius  •  08 Mai 2017, 13:03

Bine fratilor, dar mancatorii de praz au oare onoare? Vii cu juniorii doar pentru a nu pierde la masa verde. Curat, murdar...dar real, doar traim pe plaiuri mioritice!?

adriann_
adriann_  •  08 Mai 2017, 00:00

Daca Sumudica si jucatorii lui se respecta ca oamei, FCSB va fi batuta exact cum a fost batuta si ASA la Giurgiu cand avea nevoie de victorie ca sa ia titlul. Astra e echipa care are de departe cel mai bun contra-atac din Romania, iar FCSB vine acolo avand neaparata nevoie de victorie.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează