FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOŞANI - CEAHLĂUL 2-0

Conflictul dintre Ze Maria şi Angelo Massone continuă » Brazilianul dă vina pe patron după înfrîngerea cu Botoşani

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 18:10

Ceahlăul a pierdut azi pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 0-2, însă Ze Maria, antrenorul nemţenilor, a dat vina acestei înfrîngeri pe decizia lui Massone de a-l demite. Tehnicianul moldovenilor a fost demis, însă patronul Ceahlăului a revenit asupra deciziei.

"Azi n-am jucat, adică am jucat foarte prost. După tot ce s-a întîmplat săptămîna trecută, probabil că aceste lucruri ne-au afectat. N-am avut determinare și asta ne-a costat. Acest lucru (n.r. să fie demis) mi s-a întîmplat pentru prim dată în viața mea, a apărut o problemă foarte mare de care nu era nevoie și chiar nu era momentul. Și s-a văzut, săptămîna aceasta n-am reușit să facem antrenamente și asta ne-a costat. Am corectat aceste erori, dar cam târziu

Motivul (n.r. demiterii) e acela că a vrut să facă șocul pe care toți președinții vor să-l creeze atunci cînd lucrurile nu merg foarte bine la o echipă. Dar președintele nu se aștepta ca echipa să reacționeze așa cum au reacționat băieții și asta l-a făcut să se răzgînească", a spus Ze Maria la Look tv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
spivak
spivak  •  19 Aprilie 2015, 00:50

Ze Maria a ajuns antrenor în România? E una cazzata.

gannicus2014
gannicus2014  •  18 Aprilie 2015, 19:07

Massone a ajuns patron in Romania ? è una vergogna...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close