FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă cu oamenii lui Rednic » Negoiţă vrea să păstreze fotbaliştii aduşi de "Puriu" la Dinamo

Ando vrea să păstreze cuplul de stoperi adus de Rednic
Ando vrea să păstreze cuplul de stoperi adus de Rednic

Articol de , - Publicat sambata, 21 mai 2016 00:00

Chiar dacă Mircea Rednic a plecat din Ştefan cel Mare, patronul Ionuţ Negoiţă îşi doreşte să păstreze jucătorii aduşi de "Puriu" la Dinamo, fiind mulţumit de evoluţiile acestora.

Astfel, au şanse mari să continue şi din vară fotbalişti ca Antun Palici, Miha Mevlja sau Eddy Gnohere. Cei trei mai au contracte cu Dinamo un an.

Este dorit în continuare şi stoperul Puljici, dar pentru acesta trebuie să se achite 150.000 de euro către clubul de care aparţine, Gent.

Conducerea "câinilor" va încerca în perioada următoare să îi convingă pe belgieni să mai renunţe din pretenţiile financiare, şefii fiind impresionaţi şi de atitudinea lui Puljici, care a declarat: "Eu vreau să continuu cu Dinamo, dar nu depinde doar de mine. Am trăit momente frumoase aici şi sper să mai fie şi altele".

"Bizonul are oferte"

Mircea Rednic a vorbit la Digi despre situaţia jucătorilor lui Dinamo: "Cum să mai motivez jucătorii când Cerniauskas, Bicfalvi sau Romario erau la final de contract şi nimeni nu i-a căutat pentru nicio discuţie? Ce motivaţie să mai aibă fotbaliştii ăştia fiind la final de contract? L-am adus pe Gnohere la Dinamo gratis şi acum poate pleca pe bani mulţi. Există oferte pentru el din Qatar şi din Polonia", a spus Rednic.

Leo şi Cernia pleacă

Conform surselor Gazetei, cu siguranţă vor pleca de la echipă portarul Vitautas Cerniauskas şi mijlocaşul Leo Bartalsstovu. Pe lângă cei doi, şi-au reziliat deja contractele, zilele trecute, Victor Râmniceanu şi Paul Batin.

"A fost greşeala mea că l-am învăţat prost pe Negoiţă, cu salarii mici, jucători ieftini, veniţi gratis. Chiar mă bucur că vine Andone pentru că Ando va cere condiţii serioase"
Mircea Rednic, fost antrenor Dinamo, la DigiSport

"Cu Andone pe bancă sunt sigur că Dinamo se bate cu siguranţă la titlu de la anul"
Mircea Rednic, fost antrenor Dinamo la DigiSport

"Primul lucru pe care l-am întrebat pe Negoiţă a fost câți jucători rămân. Mi-a spus că Hanca, Marc, Mevlja, Nedelcearu, Filip, Olteanu, Anton, Șerban, Rotariu, Palici, Lazăr, Essombe și Gnohere sunt sub contract şi continuă"
Ioan Andone, la Dolce

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează