FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR 2-3

Continuă războiul FCSB - CFR Cluj » Dan Petrescu, replică pentru MM Stoica și Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 22:54

Rănile au rămas încă deschise între FCSB și CFR Cluj. Cele două cluburi s-au atacat în mai multe rânduri în ultimele zile, iar Dan Petrescu n-a uitat să le dea replica steliștilor.

Nicolae Dică și Mihai Stoica au acuzat jocul echipei lui Dan Petrescu, susținând că este mult prea defensiv. În schimb, Dan Petrescu le-a răspuns după ce formația sa a marcat de 3 ori cu Astra Giurgiu și a câștigat cu 3-2.

"Asta este, alții joacă și dau un gol sau niciunul. Iar noi nu jucăm și dăm 3 goluri. Ăsta-i fotbalul", a zis Dan Petrescu la TV Telekom Sport. 

CFR Cluj are 23 de goluri marcate în 12 partide, având cel mai bun atac din Liga 1.  FCSB are doar 18 goluri înscrise, însă doar 8 primite, având cea mai bună defensivă a campionatului.  

"Sunt siderat să văd cum Dan Petrescu poate să spună că a fost un arbitraj prost, că poate să vorbească de eliminări fără să dea exemple, să spună că echipa lui nu a primit goluri pe contrataac? Păi cum să ia gol pe contraatac, când el stă cu fundul în poartă, când nu atacă" MM Stoica după remiza dintre CFR și FCSB, 1-1 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  26 Septembrie 2017, 16:27

ba ai inceput sa gongani cam mult. iti aduci aminte cad pupai steagul rapidului? acum vrei ne pupi si pe noi?

theplayerr
theplayerr  •  26 Septembrie 2017, 11:00

Rusine sa va fie , ziaristi de mahala ! In lume nu exista atatea razboaie ca la voi. Rolul unui cotidian sportiv este sa prezinte si sa analizeze fenomenul sportiv . gsp(otv) si prosport(otv2) se ocupa de circ si scandal...Nu cititi si voi presa sportiva din Europa sa vedeti cat sunteti de ridicoli ?

sexilian
sexilian  •  26 Septembrie 2017, 10:53

sincer,persoanele nu-mi plac asa ca LAMA JOS,ne mai distram si noi pe seama prostiei,obeala si putinarii,luptati cum stiti mai bine sa va insultati ca dela noi e doar dispret si ANDONE............

Vezi toate comentariile (42)
Comentează