FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă războiul rece! Nicolae Badea ignoră decizia Tribunalului și refuză să elibereze stadionul Dinamo

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 08 iunie 2018 09:43

Nicolae Badea nu are de gând să elibereze spațiile din Ștefan cel Mare, chiar dacă a pierdut procesul cu CS Dinamo.

ASC FC Dinamo, societatea controlată de Nicolae Badea, a pierdut procesul cu CS Dinamo și, deși decizia este executorie, ASC-ul refuză să elibereze birourile de la tribuna oficială și magazinul din cadrul parcului sportiv Dinamo.

Oamenii din anturajul CS-ului susțin că președintele George Cosac trebuie să trimită o notificare oficială pentru ca decizia tribunalului să intre în vigoare. Chiar și așa, Nicolae Badea nu vrea să elibereze spațiile și, susțin apropiații săi, ar avea acte care să îl protejeze și care să conteste decizia executorie. Acesta nu va face nicio mișcare până când Clubul Sportiv nu va declanșa procesul efectiv de evacuare.

Războiul dintre ASC FC Dinamo și CS Dinamo a devenit celebru în momentul în care Nicolae Badea a refuzat să cedeze drepturile de administrare a parcului din Ștefan cel Mare în vederea construcției unui nou stadion.

7%deține ASC FC Dinamo din societatea FC Dinamo 1948, patronată de Ionuț Negoiță

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (30)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  08 Iunie 2018, 17:57

La fel ca și în materialele despre *** Cohn și afacerile sale și în cazurile care privesc persoana Badea, recte deținătorul IBM România gazetari ai GSP merg pe principiul ”prietenul la nevoie se cunoaste”, sau ”nu abandonăm la greu cunoștințe vechi”...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  08 Iunie 2018, 16:23

Dupa '48 boierilor si capitalistilor le-a fost confiscat tot,au fost dati si afara din casele lor,ba si inchisi fara motiv.Dupa '89 cei care au facut acele nenorociri au mai facut si multe altele,punand mana cu japca pe alte proprietati.Pai nu e corect jaful pe care il fac?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Iunie 2018, 16:08
Postat de ares123 pe 08 Iunie 2018, 11:02

E valabila si reciproca...stai sa se termine povestea cu bancruta frauduloasa si mai vedem daca sunteti peste Chiajna..

daca intr-adevar te-ai informa ai vedea ca Dinamo nu este implicata in nici un proces de bancruta frauduloasa. Ionut Negoita da, ca persoana fizica. Dinamo ca persoana juridica nu este parte anchetata.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează