FOTBAL  »  Superliga  »  RIVALITATE

Contra, derapaj vulgar în conferință: "Dacă FCSB trece de Sporting, ridicăm fustița"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 19:19

După ce Gigi Becali a organizat o conferință de presă la palat, în care alături de Mihai Stoica și Nicolae Dică a râs de rezultatele dinamoviștilor din cupele europene, Cosmin Contra a răspuns cu o remarcă sexistă, cu tentă sexuală.

"Nu mă deranjează ironiile celor de la FCSB. Să nu uite că Petrolul a avut același rezultat la Plzen, că au luat tot ce e mai bun dar nu au reușit să ia de trei ani campionatul.

Să-i vedem pe cei de la FCSB cu Sporting Lisabona. Dacă se califică în grupele Champions League, atunci ridicăm fustița.

FCSB a bătut doar pe Plzen momentan. Și Petrolul a dat cu terenul în cap cehilor. Să nu uite că atunci când au jucat cu echipe din Italia, Spania sau Germania au fost scoruri de maidan", a spus Contra.

Părerea acestuia a fost dublată și de cea exprimată de Juan Albin, care a adăugat că are o mare antipatie față de roș-albaștri.

"Sincer, n-am auzit despre ironiile celor de la FCSB. Dar nu mă interesează ce spun ei. Niciodată nu i-am suportat, nu știu de ce. Dacă aveam antipatia asta față de ei când eram la Petrolul, imaginează-ți ce simt acum", a spus mijlocașul dinamovist.

După ce FCSB a eliminat Viktoria Plzen și a aflat că va întâlni Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor, Gigi Becali a râs de marea rivală, Dinamo, echipă eliminată de Athletic Bilbao în turul III din preliminariile Europa League.

"Hai să și glumim. În 1948 s-a înființat ceva, care ne aduce bucurii. Norocul nostru că s-a înființat Dinamo. Da, are galerie și îi felicit pe suporteri. Ei fac șiretlicuri cu noi, scriu «Doar Dinamo București». Acum este doar Steaua. Bine că există Dinamo, ca să prelungească bucuria noastră" Gigi Becali, în urmă cu câteva zile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (149)
portardelegenda
portardelegenda  •  07 August 2017, 16:18

Bai Contra pana acum doar te bănuiam de prostie dar cu declarația ăsta chiar mi-ai întrecut așteptările ,ai mansada mult mai puțin mobilata decât credeam eu .

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  07 August 2017, 14:14

alexpescaru, ba ca orice dinamovist si tu esti si vulgar si prost.

alexpescaru
alexpescaru  •  07 August 2017, 12:18

Ce derapaj vulgar vede prostălăul ăsta ? Dacă o spunea Jiji, vaaaai, ce glumă...hihihi și hahaha. Fi-mi-ar scârbă de voi...

Vezi toate comentariile (149)
Comentează