FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, AZI, 20:45, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Contra, despre revenirea la Dinamo a jucătorului îndepărtat de el + Laude pentru un stelist: "Doar el putea face asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 februarie 2018 20:15

Selecționerul Cosmin Contra a vorbit despre revenirea lui Dan Nistor de la CFR Cluj la Dinamo. Mijlocașul a plecat de la "câini" în perioada în care "Guriță" era antrenor în Ștefan cel Mare.

"Fiecare antrenor își face o strategie. Atunci am considerat că am nevoie de un jucător cu caracteristicile lui Nascimento în detrimentul unui jucător ca Nistor. Reîntoarcerea lui Nistor e pe placul actualului antrenor. Trebuie să vedem dacă e o revenire bună", a declarat Contra la TV Telekom Sport.

Contra a continuat și a vorbit și despre meciul câștigat de FCSB în fața lui Lazio, scor 1-0, în 16-imile Europa League.

"M-a surprins acel presing avansat făcut de FCSB. Budescu a alergat foarte mult. E un jucător care are ultima pasă, are o viziune a jocului foarte bună. Doar un jucător ca el putea da o asemenea pasă la Gnohere. E normal ca jocul FCSB-ului să se învârtă în jurul lui Budescu", a adăugat Contra.

Dinamo și FCSB joacă în această seară, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom, Look TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  19 Februarie 2018, 12:03
Postat de andyandrei2015 pe 19 Februarie 2018, 00:45

e clar rau ati ajuns,daca va bucurati ca intrati in play off,cu echipa asta zero barat,doar nistor si torje sunt un plus in iarna asta,in rest e zero

Stai tu linistit ca avem echipa de play-off asa cu investitii 0 in transferuri...Penedo, Nistor, Mahlangu, Palic, Torje, Pesic, Salomao si Nemec sunt fotbalisti foarte buni pentru nivelul campionatului nostru...d-asta va chinuiti voi mereu cu noi si ati scos un egal * chinuit in minutul 93 pentru ca a fost Miriuta total neinspirat...Voi ati dat milioane pe diverse " perle" care nu dau 3 goluri tot sezonul...Salomao, Torje, Pesic sunt mult peste Tanase, Man si Coman...Antrenorul nostru in schimb este ff slab, sper sa revina Rednic la Dinamo!

magic4ever
magic4ever  •  19 Februarie 2018, 12:01
Postat de andyandrei2015 pe 19 Februarie 2018, 00:45

e clar rau ati ajuns,daca va bucurati ca intrati in play off,cu echipa asta zero barat,doar nistor si torje sunt un plus in iarna asta,in rest e zero

Stai tu linistit ca avem echipa de play-off asa cu investitii 0 in transferuri...Penedo, Nistor, Mahlangu, Palic, Torje, Pesic, Salomao si Nemec sunt fotbalisti foarte buni pentru nivelul campionatului nostru...d-asta va chinuiti voi mereu cu noi si ati scos un minut chinuit in minutul 93 pentru ca a fost Miriuta total neinspirat...Voi ati dat milioane pe diverse " perle" care nu dau 3 goluri tot sezonul...Salomao, Torje, Pesic sunt mult peste Tanase, Man si Coman...Antrenorul nostru in schimb este ff slab, sper sa revina Rednic la Dinamo!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  19 Februarie 2018, 00:45
Postat de catalin.palcu pe 18 Februarie 2018, 23:40

Eram linistiti pe loc de playoff acum.Cosmine daca nu faceai echipa praf in vara, renuntand la Nistor, Bumba si Busuladzic si aducandu-i pe Bokila si Albin

e clar rau ati ajuns,daca va bucurati ca intrati in play off,cu echipa asta zero barat,doar nistor si torje sunt un plus in iarna asta,in rest e zero

Vezi toate comentariile (7)
Comentează