FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO

Contra e optimist înaintea meciului cu Astra: "Putem face asta! Sunt sigur!"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 12:43

Astra Giurgiu - Dinamo este astăzi, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO. Tehnicianul lui Dinamo, Cosmin Contra, a discutat despre acest joc și recunoaște faptul că giurgiuvenii nu traversează un moment deloc bun. 

"Întâlnim o echipă care a pierdut ultimele trei meciuri din play-off, o echipă rănită în orgoliu. Astra va încerca să câştige. Să nu uităm că este echipa campioană, echipa care ne-a reprezentat foarte bine în cupele europene.

Astra are jucători de valoare, cu experienţă şi un antrenor care a putut să facă la Giurgiu o formaţie puternică. Noi venim după o evoluţie consistentă împotriva celor de la CFR Cluj şi suntem încrezători că putem repeta jocul şi acum.

În acest moment nu avem probleme de lot. Îmi doresc constanţă în jocul echipei, acesta este obiectivul meu în acest moment. Sper să nu-i resuscităm pe cei de la Astra", a subliniat Cosmin Contra conform TV Dolce Sport.

...despre meciul FCSB-ului: "Nu mă interesează ce fac celelalte echipe. Îmi doresc ca echipa mea să aibă o exprimare la fel de bună ca în meciul cu CFR. Va fi un play-off foarte disputat până la final, nicio echipă nu s-a desprins.

Nemec s-a întors şi este dornic să joace. Chiar dacă a lipsit o zi şi jumătate, el s-a antrenat separat în Slovacia. E important ca suporterii să creadă în titlu. Suntem în creştere din toate punctele de vedere şi sunt mulţumit de cum arată băieţii".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  10 Aprilie 2017, 19:21

CCA a devenit penibilă. Nu am auzit niciodată ca un haţegan sancţionat pentru arbitraje prodinam0, să reintre după suspendare, tot la un meci cu ***. INCREDIBIL !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează