FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra i-a setat obiectivul lui Dinamo în play-off: "Vom lupta până în ultimul moment pentru asta, să fie clar" » "Guriță" a identificat problemele echipei din ultimele meciuri

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2017 20:57

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo București, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în cadrul emisiunii Tribuna Zero, de la Europa FM.

"Guriță" a comentat jocul "câinilor" din partida de aseară cu CSU Craiova, vorbind despre obiectivul lui Dinamo din acest sezon și analizând șansele echipei la titlu. 

"Ne așteptam la meciul de aseară să fie unul greu, suntem nemulțumiți de egalul cu Craiova.

Până la urmă, am jucat împotriva unei echipe periculoase, este una dintre formațiile cu cel mai bun joc din România. Au jucători foarte buni, poate peste media Ligii 1.

Obiectivul principal era intrarea în play-off, iar acum noul nostru obiectiv este să terminăm cât mai sus. Dacă putem să terminăm în primele două locuri ar fi cu atât mai bine.

La Dinamo trebuie să ne mulțumim doar cu primele locuri și pentru asta trebuie să ne luptăm la fiecare meci. 

Mai sunt opt meciuri, cu ajutorul rezultatelor am putea urca cât mai sus. Cât timp matematic avem șanse, vom lupta pentru primele două locuri, asta e clar", a spus Contra.

Tehnicianul lui Dinamo crede că echipa sa a avut reale probleme în compartimentul ofensiv în ultimele două meciuri.

"Am primit foarte multe goluri până să vin eu. Iar de când am venit, am primit doar două goluri, ceea ce e un lucru bun. 

Totuși, în ultimele etape am suferit în atac. Nu am mai avut avântul necesar, nu ne-am mai creat ocazii. În această săptămână, încercăm să reglăm această problemă", a spus Cosmin Contra, la Europa FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
antidrug
antidrug  •  21 Martie 2017, 07:34

Iar din Hanca doar spiritul de luptator, nici centrari bune, nici dribling, nici super viteza, ceea ce este vital pe pozitia lui.

antidrug
antidrug  •  21 Martie 2017, 07:30

Cineva vede alte meciuri. Bumba e foarte bun jucator. Problema e ca este obligat sa ajute prea mult defensiva, din cauza lui Filip. Din aceasta cauza nu mai are suflu in atac, desi in meciul cu CSU toate ocaziile au venit de pe flangul sting. Nimeni nu observa cite recuperari are pe flang? Dublu cit Filip cred.

zecs93
zecs93  •  21 Martie 2017, 00:37
Postat de conasu_boeru pe 20 Martie 2017, 23:54

Tot flancul stâng !!! Filip e balastul echipei ! Cât el va fi în echipă vom avea inima strânsă ! Din cauza asta nici Bumba nu face mare lucru pentru că Filip nu știe nici să paseze , nici să urce, nici să centreze, nici să combine, nici să se apere, nici să facă marcaj, nici să faulteze (fără galben sau roșu) !!! Dar e foarte periculos pentru ....echipa lui !! Din nimic poate lua un roșu, poate face un penalty sau poate da un autogol !!!!

Filip minte scurta este cu gandu la plecare, speram sa-i se indeplineasca visu, parca regret ca nu pleaca puslamaua asta nervoasa, meci de meci trebuie sa faca el ceva, ba sa ne lase in 10, ba sa se ia in gura cu oricine nu mai cu comportamentu sau de *** nu se ia !!! Bravo bai Negoita, ai vandut pe toti care miscau si pe FILIP cap de pensula nu-l vinzi !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează