FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra îi ţine din scurt pe jucătorii săi: îi controlează din două în două zile!

Jucătorii l-au poreclit pe Contra
Jucătorii l-au poreclit pe Contra "Cholo" pentru că se comportă ca Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2017 00:00

Contra îi ţine din scurt pe jucătorii săi, i-a băgat la slăbit, iar rezultatele deja se văd: dinamoviştii nu mai au probleme pe finaluri de meci.

Cosmin Contra i-a găsit pe jucătorii lui Dinamo nepregătiţi din punct de vedere fizic, mai mulţi fotbalişti roş-albi având surplus serios de greutate, motiv pentru care "câinii" au căzut fizic pe final de meci în mai multe rânduri.

Pentru a redresa rapid situaţia, "Guriţă" a impus o nouă regulă în Ştefan cel Mare: fotbaliştii săi trebuie să se prezinte din două în două zile la cântar, sub atenta observare a antrenorului şi a preparatorului fizic. Mai mult, Cosmin le-a cerut lui Palici & Co. să aibă un kilogram mai puţin faţă de greutatea optimă a fiecăruia.

Conform surselor Gazetei, tehnicianul de 41 de ani le-a explicat elevilor săi de ce doreşte acest lucru: "Când veniţi la cântar să aveţi cu un kilogram mai puţin decât trebuie. Vreau să fiu sigur că sunteţi mereu la greutatea optimă. Un kilogram îl puneţi la prima masă de după antrenament, aşa că vreau să fiţi pe zero când mâncaţi, nu să vă îngrăşaţi".

"Iertaţi" de "păcănele"

Deşi Cosmin Contra a anunţat din start că nu acceptă greşeli şi că fotbaliştii care au fost la cazinou, să joace la "păcănele", vor fi amendaţi, acum antrenorul s-a răzgândit.

Contra a avut o discuţie cu Steliano Filip, Dan Nistor, Claudiu Bumba şi Daniel Popa, imediat după antrenamentul de ieri dimineaţă, şi le-a transmis:

"Ştiţi bine că eu nu trec peste greşeli de genul acesta. De data asta am să o fac. Consideraţi că v-am premiat pentru victoria cu Steaua, dar asta nu înseamnă că aţi scăpat. Vă supervizez atent în perioada următoare. Să nu vă prind că sunteţi cu capul în altă parte în afară de meciul cu Pandurii!".

3victorii din 3 meciuri posibile are Contra pe banca lui Dinamo: 2 în Liga 1 şi una în Cupa Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  03 Martie 2017, 09:59

S-a transferat si Laura Andresan la Dinamo? Ca acolo era prezent Gurita cu controlul...

cneius
cneius  •  03 Martie 2017, 09:22

"Să nu vă prind că sunteţi cu capul în altă parte în afară " ...dialog intre adulti ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează