FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Contra în cărţi

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iunie 2008 00:00

“Guriţă” aşteaptă telefonul lui Iancu pentru a ajunge la un acord cu Poli.

Patronul lui Poli, Marian Iancu a demarat din nou campania de con­vingere a lui Cosmin Contra pentru a accepta oferta Timişoarei. Contra cere o primă de instalare de 500.000 de euro şi un salariu sta­gional de 300.000 de euro, din pos­tu­ra de jucător liber de contract.

Aflat în vacanţă, “Guriţă” men­ţine suspansul: “Nu am spus încă «nu».” Deşi a declarat în repetate rînduri că motivul principal pentru care ezită să se întoarcă în ţară îl constituie scandalurile din fotbalul românesc, Contra susţine că Poli nu e un capitol închis pentru el. “Aştept un telefon, nu am avut încă discuţia finală cu domnul Iancu. Avem mici diferenţe de opinie, dar nimic ce nu poate fi discutat pentru a se ajunge la o înţelegere. Depinde şi de domnul Iancu şi de discuţia pe care o vom avea. Dar dînsul e un gentleman, ştie că sînt în vacanţă acum şi respectă asta”, a explicat fundaşul dreapta.

Refuz lui Belenguer
Contra a mărturisit că a propus un coleg de-al său la Poli, refuzat de bănăţeni. “Ar fi fost un jucător de la Getafe, căpitan de echipă, fundaş central de 35 de ani. Mi-au zis că nu sînt interesaţi. E jucător care ştiu ce poate, am jucat alături de el şi ştiu că ar fi făcut faţă. Se joacă în trei competiţii şi ar fi nevoie de experien­ţă”, a declarat Contra. Căpitanul lui Getafe e David Belenguer.

Declaraţia zilei: MARIAN IANCU, patron Poli

“Nu-l vom presa, sub nici o formă. Ştie foarte bine ce îi oferim noi şi ştie ce e mai bine pentru dînsul. Sînt convins că va lua decizia cea mai bună pentru el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  30 Iunie 2008, 12:46

hai acasa ,contra!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează