FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 2-1

Contra își felicită jucătorii: "Ăsta e Dinamo pe care mi-l doresc, agresiv" » Mesaj pentru steliști: "Sunt suporterul lor cu Gaz Metan"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 22:52

Cosmin Contra e mândru de jucătorii săi pentru atitudinea pe care au avut-o la meciul câștigat pe teren propriu cu CS U Craiova, scor 2-1. 

"Îi felicit, au dat totul, am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători tehnici, care pun probleme. Băieții au răspuns, au suferit, am avut și noroc. Ăsta e Dinamo pe care mi-l doresc, agresiv!

Dinamo a arătat altfel, se vede un Dinamo cu spirit, de aici putem să muncim, să avem liniște, să îmbunătățim lucrurile.", a zis Contra la Look TV. 

...despre ocaziile Craiovei: "Era 2-0 când s-au dat acele bare (n.r. 3 bare în 30 de secunde ale lui CSU), am pierdut un pic controlul jocului. În ultimele 15 minute Craiova nu și-a mai creat ocazii"

...despre Steaua și Pandurii: "Ne gândim la meciul de miercuri, apoi avem a doua finală pentru play-off. Jucăm cu sabia deasupra capului la fiecare meci. În fotbal se pot întâmpla multe, Steaua e foarte bună, dacă intrăm relaxați, la adăpostul unui 4-1, nu rezolvăm nimic. Avem mult de muncă, mai avem multe de realizat, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ"

...despre meciul Stelei cu Gaz Metan: "Mâine o să fiu suporterul Stelei, apoi al celor de la Iași și apoi al celor de la Chiajna. N-am nici un dubiu că acest campionat se joacă pe teren"

...despre penalty-ul făcut de Nedelcearu: "E al zecelea penalty în acest sezon împotriva noastră, sunt foarte multe și trebuie să fim mai atenți"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (68)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  26 Februarie 2017, 13:27

*** ca ti tu cu noi. noi tinem cu Gazul ca sa ramaneti voi unde va e locul. asa ati facut voi in toti anii. ***, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zagna
zagna  •  26 Februarie 2017, 13:14

o echipa ca si antrenorul sau: 1/2rau , 1/2 roman....

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Februarie 2017, 11:58
Postat de theodoric pe 26 Februarie 2017, 08:32

Asa este dar nu trebuie sa uiti ca pt ceea ce spui este nevoie de un lot egal calitativ si nu cantitativ cu jucatori adusi la timpul potrivit si nu in felul in care au fost adusi... poate ca Nistor dribleaza cam mult dar e singurul de la mijlocul terenului care o face decent si mai mai da si goluri eu zic ca Palici este cel de care trebuie sa scapam, nu e decat un ametit ambulant, iar de la Bawab la ce te astepti , el este jucator de ultimii 20 m de combinatii si de finalizat din preajma careului... si trebuie sa se punct la puct cu pregatirea fizica...

Bawab in primul rand nu poata sa faca ce face Nemec..nu are nici fizic nici stiinta de a castiga macar o parte din mingile alea care se arunca pe el. Ar trebui regandita strategia ca atunci cand se recupereaza mingea sa se plece organizat chiar si in 2 pe un contraatac. Daca o bubui pe Bawab in 10 secunde mingea e iar in posesia adversarului care poate incerca o noua faza de joc. Dar asta nu e Dinamo, o echipa care sa se retraga cu mijlocasii la 20m. Stand in felul ala in teren nici nu au cum sa te aperi decat haotic si pe contraatac e foarte greu sa iesi. Nu reusesc sa inteleg de ce ne retragem in halul asta, omul mai invata din greseli dar astia de la Dinamo niciodata. Ar trebui sa fie acolo 2 fundasi cu personalitate care sa impinga linia de mijloc la mijlocul terenului. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează