FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Contra s-a implicat în transferul unui român + Îi dă vești bune lui Alibec

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2018 19:45

Selecționerul Cosmin Contra recunoaște că l-a sfătuit pe Alexandru Chipciu să accepte oferta celor de la Sparta Praga și să plece de la Anderlecht, deși campionatul Cehiei e mai slab valoric decât cel al Belgiei.

"Alex (n.r. Chipciu) m-a sunat și mi-a cerut sfatul în ceea ce privește transferul și i-am spus că mi-aș dori ca el să joace. Sfatul meu a fost să plece la o echipă unde să joace pentru a avea meciuri în picioare.

Orice jucător care nu joacă la echipa lui de club eu îl îndemn să plece și să joace. Pentru mine e important ca Alex să joace la Sparta Praga. Am înțeles că la anul Sparta vrea să-și facă o echipă care să câștige campionatul", a declarat Contra la TV Digi Sport.

Contra a vorbit și despre transferul lui Denis Alibec la Al Shabab, echipa antrenată de Marius Șumudică: "Îmi doresc ca Alibec să revină în formă în echipa lui Șumudică, așa cum s-a mai întâmplat cu el. Nu e nicio problemă că nu mai joacă în Europa. Odată cu regula cu 7 străini în Țările Arabe echipele s-au întărit foarte bine. Niciun teritoriu nu e prea îndepărtat".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează