FOTBAL  »  Superliga  »  PLECĂRI

Contra se plânge de lotul subțire după ultimele plecări de la echipă » Anunță un titular-surpriză pentru postul de fundaș dreapta

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 august 2017 13:04

După ce Dinamo s-a despărțit de al treilea jucător în această lună, odată cu plecarea lui Bumba, Cosmin Contra anunță că are nevoie de transferuri pentru că echipa a rămas descoperită.

În ultimele săptămâni, Dinamo s-a despărțit de Azer Busuladzici, Claudiu Bumba și Juan Albin, ultimul fiind adus de "câini" chiar în această vară.

"Bumba și-a dorit să joace, eu n-am putut să-i ofer mai multe minute, el a cerut rezilierea contractului. Sperăm să mai aducem jucători, sper ca echipa să se întărească în viitorul cel mai apropiat. Eu nu pot să promit nimănui că va juca titular.

Toți trebuie să-și câștige locul în echipă. Nu au avut răbdare să se bată pentru un loc de titular. Mă îngrijorează că am rămas descoperiți. Am încercat sa găsesc jucători cu calitățile pe care nu le aveam în cadrul echipei.

Cu Juan Albin nu a fost să fie din cauza problemelor personale, Bumba și Busuladzici nu au dorit să mai rămână din cauza statutului pe care îl aveau. Din punctul meu de vedere, Sânmărtean nu este o variantă", a spus Contra la conferința de presă susținută înaintea meciului cu FC Voluntari.

Pentru partida cu ilfovenii, tehnicianul a anunțat că-l va titulariza pe Dudea pe postul de fundaș dreapta și că în atac va miza cel mai probabil pe Nemec.

Meciul pe care Dinamo îl dispută în deplasare cu FC Voluntari se joacă sâmbătă, de la ora 21:00 și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
demolarii
demolarii  •  25 August 2017, 19:28

Un antrenor, adică nu un pseudoantrenor ,mai și crează echipe utilizând jucători cu cote mici sau foarte tineri. Altfel când sa devina vedete? Exemple sunt destule, chiar acum Barcelona a transferat un jucător cu peste 100 milioane euro , pe care Dormund a plătit 15 milioane sezonul trecut. Pogba, "aruncat" de Man U, pentru că după 2-3 ani să plătească pe el 106 milioane......Dar trebuie sa fie antrenor, și să-i vezi mai mult calitățile de jucător decât numele.....

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  25 August 2017, 16:38

plansul ipotentului .............nu ai vazut lotul???? ai consimtit ? MUCLES sau mutu

jony1973
jony1973  •  25 August 2017, 16:13

Dinamo are nevoie de un atacant cu viteza. Acum avem prea multi melci în echipa. Jocul echipei este foarte lent si nu avem nici prea multe șanse pe contraatac

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close