FOTBAL  »  Superliga  »  FC TIMIŞOARA

Contra zice nu

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iulie 2008 00:00

Internaţionalul român a declinat oferta Timişoarei şi le-a promis oficialilor lui Getafe că va semna pe încă două sezoane.

Timişoara l-a pierdut ieri pe Cosmin Contra, interna­ţio­na­lul român alegînd să-şi pre­lungească angajamentul cu Getafe pentru încă doi ani.

Liber de contract, “Guriţă” a pri­mit două propuneri interesante din Liga 1, Poli şi Dinamo luptîndu-se pentru semnătura sa. Timişoara i-a făcut prima ofertă, dar Contra a plusat, cerînd o primă de instalare de 500.000 de euro şi un salariu stagional de 300.000 de euro. “Nu am mai primit nici un semn de la Poli. În principiu, a rămas că mă vor suna, dar poate am înţeles greşit. Ei mi-au făcut o ofertă, iar eu am venit cu o contraofertă, că de-aia mă cheamă Contra. Probabil că prima ofertă pe care au făcut-o a fost oferta lor finală. Dacă nu m-au mai căutat, ce să fac? Acum mi-am dat acordul de principiu ca să rămîn la Getafe şi nu cred că ar fi fair-play să-mi încalc cuvîntul”, a spus ieri Contra.

Internaţionalul român a re­fu­zat să divulge pretenţiile sale, dar a mărturisit că Dinamo era dispusă să-i ofere un contract dublu faţă de cît ceruse el! “Înainte de a intra în cantonament cu echipa naţională m-am întîlnit din întîmplare la restaurant cu domnul Borcea şi domnul Turcu. Domnul Borcea mi-a propus să mă duc la Dinamo. I-am spus de atunci că, dacă mă întorc în ţară, mă duc la Poli. Pot să spun că oferta pe care mi-au făcut-o era dublă faţă de ceea ce am cerut eu de la Poli”, a conchis “Guriţă”.

200.000 euro contract şi o primă de instalare de 200.000 de euro i-a oferit Poli lui Contra pentru un sezon

Acoperiţi pe dreapta
Deşi a promis că-i va da lui Contra un răspuns după vacanţă, Marian Iancu nu a dorit să rămînă descoperit şi l-a transferat pe fundaşul dreapta brazilian Eder Bonfim (27 de ani), de la Uniao Leiria, pentru un milion de euro. În plus, Poli îi mai are şi pe Stelian Stancu şi Vali Bădoi, ambii putînd juca şi în linia mediană pe banda dreaptă.

Alt transfer
Timişoara a bifat ieri al nouălea transfer din intersezon. Fun­daşul Kenan Cejvanovic (21 de ani), internaţional bosniac, va semna cu Poli pe patru sezoane. Cejvanovic a evoluat ultima oară la Sloboda Tuz­la şi se va alătura lotului ti­mi­şo­rean în cantona­mentul din Austria. “Am vrut să ne luăm toate mă­surile, pentru ca să fim acoperiţi to­tal, încît şi o scădere de formă a lui Bădoi să nu ne afecteze”, a spus Iancu.

Pleacă Alin Raţiu
Transferul lui Kenan Cejvanovici va duce la despărţirea de fundaşul Alin Raţiu (25 de ani), care nu a reuşit să-l convingă pe Uhrin că merită să rămînă la “Poli”. Momentan, con­du­cerea timişorenilor nu s-a decis dacă Raţiu va fi cedat definivit sau doar împrumutat. “El trebuie să joace, să-şi reintre în formă, nu are rost să stea rezervă aici”, a dezvăluit Iancu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  06 Iulie 2008, 22:18

Sa stea contra linistit cit a fost la timisoara nu a facut nimica asa ca nu e nici o pierdere. Pe bani care ia cerut plateste 2-3 jucatori care joaca, nu dupa nume sa mearga la dinamo si sa ne lase cu fitele lui alea false

 •  06 Iulie 2008, 13:21

nu stiu de ce isi da cu parerea gurita sa isi vada de spania lui ca pentru noi mai bine joaca acolo decat sa faca pe BATMAN la noi in vestiar HAI TIMISOARA

 •  06 Iulie 2008, 13:19

a zis contra ca nu vine ca se slob.ozeste pe fetele voastre de palmasi cu tarana sub unghii! ma refer la astia de au in cap numai tatari, turci, tzigani, regateni, arieni de Bega/Cluj, slbz, etc - copii mai iesiti si voi din casa, ca prea sunteti rupti de realitate...!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează