FOTBAL  »  Superliga  »  KAYSERISPOR

Contre între Șumudică și Duckadam: "Să vadă mai întâi ce ia Galata și după aceea să ironizeze"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 22:06

Marius Șumudică e într-o perioadă fantastică a carierei lui, fiind pe locul 3 în Turcia cu Kayserispor, dar n-a uitat nici de războaiele sale cu FCSB.

În urmă cu câteva zile îl ataca pe antrenorul de la FCSB: "Îl felicit pe Dică, este un băiat deștept și sunt foarte bucuros că îi antrenează foarte bine pe jucătorii cumpărați de la Astra și de la Șumudică. S-a luat ce-a fost mai bun de la Astra, ce-a fost mai bun de la Viitorul, ce-a fost bun de la FCSB. Atunci, n-ai cum să nu te califici în primăvara europeană".

Declarația l-a făcut pe Helmuth Duckadam să reacționeze și să-i răspundă: "Îl felicit pe Șumudică pentru rezultatele foarte bune din Turcia și, la ce lot are acum, cu jucători de echipă națională, dintre care unii n-au fost acum selecționați, n-are cum să nu prindă podiumul în Turcia".

Astăzi însă Șumudică a revenit și i-a dat și el replica președintelui de imagine de la FCSB, în direct la TV Digi Sport:

"Înseamnă că are încredere în mine domnul Duckadam. Cred că este un cunoscător al fotbalului şi îi mulţumesc pentru încrederea acordată. Sper să nu îl dezamăgesc.

Îl respect prea mult, e un titan pentru ce a făcut în fotbalul românesc şi nu am ce să îi răspund. FCSB ia tot ce e cel mai bun în ţară. Să vadă întâi ce cumpără Galata, Fener, Beşiktaş şi după aceea să ironizeze".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ucluj2011
ucluj2011  •  04 Octombrie 2017, 09:25

Stai liniștit Șumudică , Duckadam știe asta. Voi ca lot și bani investiți nu sunteți nici pe locul 12 în Turcia , pe cînd Dică dispune de cel mai bun lot din România DE DEPARTE și steliștii au emoții și cu echipe de coada clasamentului. Diferența este că TU ȘUMUDICĂ eși ANTRENOR... în cîțiva ani poți fi chiar UN MARE ANTRENOR , pe cînd Dică nu a fost și u va fi antrenor NICIODATĂ și toată lumea știe asta. Motivul din care Steaua cu super lotul pe care îl are nu DEFILEAZĂ prin campionat este Dică. Duckadam a vorbit și el ca să se afle în treabă.

e.moti.on
e.moti.on  •  04 Octombrie 2017, 08:59
Postat de kwd2015 pe 04 Octombrie 2017, 07:03

Si numele te recomanda ca inteligent. Esti la fel de iscusit ca ducadam

kwc2015 numele tau nu l are nimeni , fericitoo

e.moti.on
e.moti.on  •  04 Octombrie 2017, 08:50
Postat de kwd2015 pe 04 Octombrie 2017, 07:03

Si numele te recomanda ca inteligent. Esti la fel de iscusit ca ducadam

inteligento ce sexy esti kwc2015

Vezi toate comentariile (9)
Comentează