FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Conturi blocate și depunctare?! O formație din Liga 1 are mari probleme

Alb-albaștrii din Copou au strâns 18 puncte în primele 15 etape, deși lotul a fost schimbat aproape în totalitate în pauza de vară FOTO Bogdan Dănescu
Alb-albaștrii din Copou au strâns 18 puncte în primele 15 etape, deși lotul a fost schimbat aproape în totalitate în pauza de vară FOTO Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 09:00

Din cauza unor datorii către stat, ieșenii nu mai pot efectua operațiuni bancare. Echipa lui Stoican ar putea pierde și puncte din pricina unor creanțe către foștii jucători.

Rezultatele bune din ultima vreme nu au reușit să aducă și liniștea în Copou. Noi probleme au apărut în tabăra lui Flavius Stoican, acestea privind partea administrativă.

Conducerii clubului nu i-au ajuns banii primiți din partea Fundației Sportului Ieșean: după plata salariilor pe lunile iunie, iulie și august și a altor datorii, fondurile nu au fost suficiente pentru a stinge și creanța către contribuțiile de asigurări de sănătate. Acest lucru a atras blocarea conturilor clubului, potrivit președintelui executiv, Adrian Ambrosie.

100.000 €

Aceasta nu este singura problemă a formației din Copou, care e și aproape de o depunctare! "În afară de salariile pe luna septembrie, avem o altă urgență la plată. Săptămâna aceasta, cel mai târziu săptămâna viitoare, comisiile federale vor da verdictele în cazurile unor foști jucători care ne-au reclamat pentru că nu le-am achitat drepturile restante din sezonul trecut. Aproape sigur, toți vor câștiga și vom avea de achitat, în total, peste 100.000 de euro. Dacă nu vom da acești bani până la termenele care vor fi stabilite, vom fi depunctați", a mai spus Ambrosie.

7,6 milioane de lei de la FSI

Președintele Fundației Sportului Ieșean, Lucian Popescu, a dezvăluit câți bani ajung la clubul de fotbal: "În 2017, din bugetul Fundației, fotbalul a primit 6,6 milioane de lei. Oficialii Primăriei mi-au comunicat că în scurt timp Fundația va mai primi 2 milioane de lei. Un milion va merge la fotbal, un milion la alte sporturi".

6 jucători și-au cerut drepturile salariale pe sezonul trecut: Grahovac, Mitici, I. Voicu, M. Ciucă, Al. Ciucur și D. Grecu

"Disponibilitatea Primăriei de a ajuta sportul ar putea fi diminuată dacă nu vor exista abordări profesioniste din partea conducerilor cluburilor. Nu e posibil ca bugetul de salarii al fotbaliștilor de la club să fie mai mare decât cel din mandatul lui Florin Prunea"
Lucian Popescu, președintele Fundației Sportului Ieșean

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
915130541905898
Gabi Simon  •  10 Noiembrie 2017, 12:16

Rusine ,rusine sa le fie autoritatilor din Iasi ca cel mai mare oras din Moldova nu poate sa tina o echipa de a gasi unul sau doi finantatori care sa tina echipa,rusine sa va fie,niciodata nu vom putea ajunge sa concuram de ex cum e Craiova,si nu vb aici de infrastructura ci de modul cit de mult se iubeste fotbalul aici in zona Moldovei la taranoaia Rusine sa va fie

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  27 Octombrie 2017, 09:46
Postat de gelpri pe 27 Octombrie 2017, 09:17

Stire partial adevarata trimisa de un ziarist local usor frustrat . Nu sunt probleme mari iar situatia v-a fi rezolvata cat de curand , asa cum a spus-o si presedintele clubului intr-un alt ziar din Iasi !!

Exact...pe numele sau...OM...stim noi ce e de el..

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  27 Octombrie 2017, 09:41
Postat de ray51 pe 27 Octombrie 2017, 09:10

Si uite asa, clubul iesean l-ar putea regreta pe vocalul Prunea.

In niciun caz stai linistit..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează